2777
2789

این روزا خیلی خستم. از زمین وزمان شاکیم از همه بدم میاد از همه متنفرم چون تو سختی هام تنهام گذاشتن امروز تو ذهنم گفتم‌ از کجا معلوم خدا هم منو فراموش نکرده اصلا مگه خدایی هست چند دقیقه بعدش بلایی سرم امد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یوقتایی ک ناراحتم و گریه میکنم میگم خدایا داری منو میبینی🐤💔 وجودش ک همیشه هس ولی انگار آدما ازش دور میشن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

با خودم گفتم خیلی هستن اصلا خدا و امام و پیامبرش قبول ندارن ولی خیلی هم خوشبختن

🐤خب هر کسی اعتقادات و سبک زندگی ای رو داره تو هم باید از وجود خدا و اعتقاداتت خرسند باشی

داشتم ظرف میشستم بی‌خبر از این که یکی از لیوانا ترک داشت منم خیلی وسواسم و دستکش دستم نبود با جوری دست کشیدم داخل لیوان یدفه دیدم لیوان نصف شد دستم از وسط پاره

🐤💔ی اتفاق بودعزیزم انشالله زودتر خوب شی پس اونی ک سرطان میگیره باید چی بگه؟؟؟ توکل بر خدا شاید خدا خواسته بت بگه بیشتر مواظب خودت باش