2777
2789
عنوان

رابطه من با نامزدم

452 بازدید | 23 پست

با کسی که یکسال چندماه بودی و اون بود که پا پیش گذاشت اومد سمتتت و ادعای دوست داشتنش میشد و بعد چندماه اکسشو فالو کرده بعدش دخترارو فالو می‌کرده با اینکه رو پیجش بودی با کسی که هزار طبقه از من پایین تر بود چندتا چت داشته این اواخر دخترارو میبرد کلوز فرند 

و در حین حال ادعای دوست داشتنش میشه و با هربار بلاک هزار تا التماس و خواهش میکرد و کادو می‌خرید آیا ارزش داره موند ؟

نسخ یه خوشحالی از ته دل!🙂

به نام خدا 

خیر

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور که شما نوشتی مثل اینکه همه دخترا رو دوست داره بنده خدا

ولی واقعا یجوری هم رفتار میکرد که آدمو دوست داره ولی از طرفی هم وقت نمی‌داشت 

از خدش خیلی تعریف میکرد که اره خشگلم دختر دورمه فلانی منو میخاد و...

آخه از این کارا مطمئن هستی؟ چطور متوجه میشی

من هربار فهمیدم با چشم خدم 

چون رو پیجش بودم و فک میکرد نیستم 

و اینکه ی بار دوستم پیامش داد بردش کلوز 

بار اول اکسشو فالو کرد که سریع فهمیدم 

ولی واقعا یجوری هم رفتار میکرد که آدمو دوست داره ولی از طرفی هم وقت نمی‌داشت از خدش خیلی تعریف میکرد ...

عزیزم اینجوری که داری میگی ببخشیدا طرفت خیلی خیلی اعتماد به سقف داره تو حیفی به خدا .خوب یه بار جدی بهش بگو از این رفتارش ناراحتی چه معنی میده پسر اینقدر خودشیفته باشه اونم پیش پارتنرش!!!!!!