2777
2789
عنوان

رابطه من با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 23 پست
حتی وقتی پیششی اشکتو میبینع و بی تفاوته و دنبال این نمیگیرده که تو چته

خیررر. عزیزم. ایشون مبتلا به الت سرگردانه و قلبشم اتوبان و پارکینگ دختراس.. شمارم میخوادبه عنوان همسر  فقط یه اسم او شناسنامه ش باشه و وجهه اجتماعیش و تو فامبلاش حفظ بشه و بس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من هربار فهمیدم با چشم خدم چون رو پیجش بودم و فک میکرد نیستم و اینکه ی بار دوستم پیامش داد بردش کلوز ...

چه بد 

اگه رسمی هستید با خانوادت مشورت کن 

اگه در حد دوستید کات کن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دوسش نداری رابطتو قطع کن.

دوسش دارم خیلی 

و تمومش کردم این رابطه رو چون من هم از لحاظ ظاهری همه چیم اوکیه حتی خدشم می‌دونه خیلیا دنبالم هسن ولی واقعا خسته شدم چون برای این آدم همه کاری کردم 

نسخ یه خوشحالی از ته دل!🙂
عزیزم اینجوری که داری میگی ببخشیدا طرفت خیلی خیلی اعتماد به سقف داره تو حیفی به خدا .خوب یه بار جدی ...

بله هزار بار گفتم ولی تغییر نکرد من خوشبختانه تمومش کردم 

اگر دوسش نداری رابطتو قطع کن.

دوسش دارم خیلی 

و تمومش کردم این رابطه رو چون من هم از لحاظ ظاهری همه چیم اوکیه حتی خدشم می‌دونه خیلیا دنبالم هسن ولی واقعا خسته شدم چون برای این آدم همه کاری کردم 

بهترین کارو کردی اون می‌گفته دوست داره ولی این رفتارا همش فیلمه دوست داشتن که اینطوری نمیشه

دقیقا من با اینکه خدش همه جور ادعای دوست داشتنش میشد و اون بود که پا پیش گذاشت ولی همه کاری کرد منم هربار با دلایل مسخره خدمو قانع میکردم 

و این بار تمومش کردم 

دقیقا من با اینکه خدش همه جور ادعای دوست داشتنش میشد و اون بود که پا پیش گذاشت ولی همه کاری کرد منم ...

نگران نباش حق صد در صد با توعه و از این به بعد به راحتی وقت و اعتماد تو برا هرکسی نذار .ایشالا خوشبخت شی عزیزم