2777
2789

خیلی حالم بده هنوز توشوکم مردن شده راحت مث اب خوردن سرسفره شام بودیم کباب داشتیم مامانم استخوان گوشت پرید گلوش دست وپاش یخ کرد چشاش قرمز شد نفسش داشت قط میشد استخوان توگلوش گیرکرده بود ن میامدبالا ن میرف پایین😭جیغ میزدم خدا روالتماس کردم داداشم اومد فشار داد رو شکمش بالااومد هنوتوشوکم همیشه میگفتم ازمامانم بدم نمیاد اما ن خدایاغلط کردم تلنگری بود ک قدرمامانموبدونم قدر پدرومادرموبدونم توروخدا مراقب پدرومادرتون باشید جواهرن اینا خدایاشکرت هوای مامانمو داشتی قلبم هنوز تندمیزنه این دنیاارزش نداره نشون داد ک مردن راحته درست زندگی کنیم قدرعزیزان زندگیمونوبدونیم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز داشتم لامپ و عوض میکردم تعادلم بهم خورد با صندلی رفتم تو بوفه شانس اوردم صورتم چیزی نشد ولی دستم ۵ تا بخیه خورد

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

خداروشکر که به‌ خیر گذشتخدا حفظتون کنه برای هم❤️

ممنونم.. اما هنوتو شوکم اگ داداشم اون لحظه خونه نبود معلوم نبود چی سرمامانمم میومد چجور اون لحظه داداشم بارفیقش بیرونرف هرچی رفیقش میگف بیابیرون گف نمیام ب دلم افتاده نرم بیرون

وای خداروشکر همیشه اول غذا بسم الله بگین

مامانم بسم الله میگه همیشه فاتحه برای اموات خودش واموات پدرمم میفرسته امابنده خدا فکرکرد گوشت بدون استخوانه من اون صحنه رودیدم وتپش قلب گرفتم جیغ زدم الان میگم وای همسایه هاالان فکرمیکنن میگه این دختره دیوانس جیغ میزنه