2777
2789
عنوان

داداشم دفتر مشق پسرشو پاره کرد

1426 بازدید | 59 پست

بچه ها من وشوهرم با داداش کوچیکم و زنش امشب شام خونه داداش وسطیم دعوت بودیم من سنم کمتره از زنداداش هام و از بچگی عین خواهر بزرگ میدونستمشون برا همین اصلا تعارف اینها با هم نداریم

ساعت ۴ که شوهرم رفت مغازه منم رسوند خونه داداشم و خودشم موقع شام اومد

خلاصه رفتمو یکم تو کارا کمکش کردم و ظهر اونجا بودم 

پسر داداشم امسال کلاس اولو تموم کرد و متاسفانه از لحاظ درسی خیلی ضعیفه 

ابتداییا ی ماهی هست ک مدرسه رو تعطیل کردن ولی زنداداش من از اول خرداد برا این بچه کلاس اولی معلم خصوصی برداشته تا باهاش تمرین کنه برا سال دیگه یکم خودشو جموجور کنه 

واقعا هم ظعیفه از لحاط درسی

حالا امروز ک اونجا بودم زنداداشم همش ب پسرش غر غر میکرد و مجبورش میکرد مشق بنویسه بچه هم هی طفره میرفت واین بیشتر صدای زنداداشمو درمیاورد تا اونجایی ک اینقدر عصبانی شد که زدش

داداشمم بعد این حرکت زنداداشم پاشد دفتر مشق بچه رو از وسط دونصف کرد و با زنداداشم دعواش شد و بهش گفت ی بار دیگه ببینم این بچه رو وسط تابستون گذاشتی پای درسو کتاب من میدونمو تو

و توی تمام این جرو بحثا منم اونجا بودم و واقعا معذب شدم خیلی دلم برا برادرزادم سوخت ولی راستش ته دلم خیلی خنک شد از کار داداشم اخه بچه بیچاره رو دیوونه کرده با درس زنش

ولی واقعا معذب شدم از دعواشون کاشکی منم دیرتر میرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏼‍♀️نیاز به کلاس نبود خود مادرش باهاش تمرین میکرد بهتر بوذ 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تجربه بشه همیشه سر وقت دعوت شدی بری

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

یعنی اون مادر دلسوز آینده بچه آشناست تو عمه هستی؟

فردا همین بچه ترک تحصیل کنه شماها میگین پیگیر بچه نبود

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

به زنداداشت بگو پروفسور روانی نمیخاد تحویل جامعه بدی بیچاره تااخر عکر مجبوره درس بخونه ازدست این مادر دیوونه میشه زده میشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چقد عادیه کتک خوردن زنداداشت توسط برادرت

داداشه که زنشو نزده زنداداش اسی بچشو زده

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد