2777
2789
عنوان

من شاهد آسیب دیدن یه بچه هستم

366 بازدید | 15 پست

من شاهد آسیب دیدن یه بچه ام ، هر روز دارم میبینم چجوری رفتار ها و مشکلات پدر و مادرش روش دارن تاثیر میذارن ، هر روز ساعت ها تحلیل میکنم که این بچه قراره در آینده دچار چه اختلال هایی بشه و دقیق میتونم بگم منشأ اختلال های آینده اش کدوم رفتار والدینش بوده‌.‌‌...والدینش هم متاسفانه دارن جدا میشن..‌‌

من هم جز محبت به بچه نمیتونم کاری کنم براش... و فقط دارم میبینم بچه داره داغون میشه....بی صدا ، بدون اینکه چیزی مشخص باشه ....

من با مادرش صحبت کردم اما مادرش هم به قدری آسیب دیده که نتونه سریع همه چی و خودش رو جمع و جور کنه .

.. متاسفانه زندگی من هم تحت تأثیر قرار گرفته و روحیه و زندگیم بهم ریختن چون باهاشون ارتباط مستقیم دارم...

ممنون میشم برام دعا کنید که بتونیم از این مرحله عبور کنیم...💔🙏🏻

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش عقیم بودن این طور آدما

ای کاش ....ناشکری نباشه ولی ای کاش هیچ وقت بچه دار نمی‌شدن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من جلوی چشمم یک بچه چهار ساله که فرزند طلاق هست رو دارم میبینم واقعا مثل تو حالم بده این بچه روز به روز داره داغون میشه همش ترس جدایی داره 

انشالله که هر کس مشکلی داره حداقل به فکر بچه باشه و اون رو داغون نکنه

شما از کجا میدونی آینده بچه چی میشه‌‌.‌اتفاقا بچه ها در شرایط سخت تر ممکنه در آینده موفق تر باشه چون قدر موقعیت هاش رو بیشتر از سایر بچه ها میدونه..و میدونه تو این دنیا تنهاس و کسی نیست حمایتش کنه پس بیشتر مستقل میشه و دنبال موفقیت میره

...
شما از کجا میدونی آینده بچه چی میشه‌‌.‌اتفاقا بچه ها در شرایط سخت تر ممکنه در آینده موفق تر باشه چون ...

با مشاور صحبت میکنم عزیزم 

حالا پیش بینی نکن براش. دعا کن

تو یه شرایط ثابت (خواهر برادرهایی که تو یه خونواده هستن) هر بچه ممکنه آینده متفاوتی با توجه به رفتار والدیتش داشته باشه

ایشالا اون بچه از این شرایط به نقطه پایدار و مثبتی برسه

دلتنگ خودمم 

با مشاور صحبت میکنم عزیزم

منم همین مشکل و دارم همسری که نه پول خرج میکنه نه محبت خرج میکنه واقعا بارها به فکر طلاق از این مردم ولی به خاطر بچمون صبر کردم و تو سکوتم گریه کردم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم