2777
2789

جمعه هفته پیش عقدکردیم مدوام هی زنگ میزنه یا ب شوهرم میگ بیاخونمون 

خیلی ادم خوبیه مهربونه دوسش دارم ولی خب زیادم برم زشته من این هفته۴باررفتم واسه شام😐میگم حرمت هانشکنه یوقتی

شماها توعقد چندوقت یبارمیرفتین خونه مادرشوهرتون؟؟؟

شب م میخابیدید؟اصرارم دارن شب بخابم

سلام من خیلی کم میرفتم 

شوهرم میومد و گاهی هم میرفتیم بیرون

البته مهربون نبودند شاید بودندبیشتر میرفتم 

ولی دعوتم هم نمیکردن

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نروووو منم همینجوری رفتم تهش خیری ندیدم 

تورو خدا حرف گوش بده 

من خواهرم میگفت گوش نمیکردم تو گوش بده نروووو

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

کلا خوب نیست خیلی کاسه کوزه یکی‌شی

آلان ماد شوهرم با ما خیلی خیلی راحت تره به نسبت جاریم اینا

ولی همین باعث شده ما بی عزت شیم

جایی باهم باسیم احترام بیشتر و امکانات بیشتر رو‌به جاریم اینا میده  

,حرفم بزنی میگه اون بده،  با شما راحتم

راحتی ک م ی ر ی ن ی بهمون

چرانخابم؟خودمم دوس ندارم اصلا شب بخابم اونجا

نگاه عزیزم عقد کردید درسته ولی اینکه هر روز بری اونجا باعث میشه حرمتا شکسته بشه ولی اگه نری بیشتر احترامت میکنن

برا اونجا خوابیدن هم نخوابی بهتره چون ممکنه فردا روز یه روزی تو زندگیت بحث بشه بالاخره هر کسی باشه یباد تو زندگی دعوا میکنه ممکنه فردا بهت بگه تو فلانی بودی میومدی خونمون میخوابیدی متوجه میشی میگم چی؟؟

عزیزم درسته اولشه ذوق داره هی میگه برید ولی خواهشا خواهرانه بهت میگم نکن این کارو، یهو ب خودت میای میبینی صمیمیت زیاد باعث ایجاد کدورت و بی حرمتی و در نهایت خراب شدن همه چی میشه

من هم خودم هم دوستم با این کار زندگیمون رو خراب کردیم

خودتو مشغول کن با کاری حرفه ای چیزی که بگی وقت ندارم و ناراحت نشن نمیری