2777
2789
عنوان

بلوغ!!خانوما کمممک

658 بازدید | 40 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز.شبتون بخیر.

راستش من یه خواهر شوهر دارم که تو دوران بلوغه.

به شدت کلافمون کرده دیگه نمیدونیم چجوری باهاش سر کنیم.

از همه چی ایراد میگیره.با همه بداخلاقی میکنه.دهن کجی میکنه.حتی به وسایلای خونه ام گیر میده 

خیلی زود جوش شده.

تازگیا که اصلا طرف من هم نمیاد یجوری باهام حرف میزنه که انگار صد ساله ازم متنفره.

هر وقت صداش میزنیم جواب نمیده و باید چند بار صدا کنی اخر سر یه ها بی حال میگه

از قضا با هم توی یه خونه ایم و تحمل رفتاراش واسم خیلی سخته.

مادرش از من کمک خواسته.همه از دستش عاصی شدن.بنظرتون بهترین کاری که میتونم بکنم تا مثل قبل شه و دوباره با من راحت برخورد کنه چیه؟

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا محلش نزار باید بگذره از این سن تو دخالت نکن 

نمیشه..چون اخم و تخمشو واسه من میکنه منم حوصله ی این کارا رو ندارم.

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
چن سالشه؟

سن بلوغه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

احتمالا تا الان باهاش درست رفتار نشده . بچه هایی که تو کودکی باهاون بد رفتار شده تو نوجوانی ارتباط برقرار کردن باهاشون سخته . شما بهتره خیلی خودتو درگیر نکنی مگر اینکه مسئله ای ایجاد کنه که مستقیم بهتون ربط داشته باشه . والدینشم بهتره برن مشاوره تا ببینن کجا اشتباه کردن و الان چطور میتونن جبرانش کنن

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!