2777
2789
عنوان

بلوغ!!خانوما کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 40 پست
وای دختر جاری منم اینطور شده. یه چی میگیم‌بهش دهنمونو جر میده 😓

😂😂😂😂  اره جوری شده که بیچاره مادر شوهرم هر چی دخترش میپسنده میگ چشم فقط هر چی تو بگی وگرنه خون ب پا میکنه

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه..چون اخم و تخمشو واسه من میکنه منم حوصله ی این کارا رو ندارم.

این نسل جدید واقعا قاطین مام سن بلوغ گذروندیم مث اینا وحشی بازی در نیاوردیم کاملا درکت میکنم سعی کن اصلا همکلام نشی باهاش وقتی حرف شنوی نداره فقط اعصابت بهم میریزه 

😂😂😂😂  اره جوری شده که بیچاره مادر شوهرم هر چی دخترش میپسنده میگ چشم فقط هر چی تو بگی وگرنه ...

اره والا.منم میترسم ازش.اصلا نمیتونم دیگه باهاش ارتباط برقرار کنم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
احتمالا تا الان باهاش درست رفتار نشده . بچه هایی که تو کودکی باهاون بد رفتار شده تو نوجوانی ارتباط ب ...

از بچگی تا الان از گل نازکتر بهش نگفتن.فقط یکم لوسش کردن.

این نسل جدید واقعا قاطین مام سن بلوغ گذروندیم مث اینا وحشی بازی در نیاوردیم کاملا درکت میکنم سعی کن ...

اره واقعا.من جوری بودم حتی صدامم در نمیومد فقط گوشه گیر شده بودم حالا این تو دکوراسیون خونه  منم عیب میزاره.خودمو با خواهر شوهرم مقایسه میکنم از خودم شرمنده میشم😂😂😂😂

13 سالشه

سعی کن ببینی از چی خوشحال میشه اینکه دوستان عزیز میگن خودتو درگیر نکن خوب نظرشونو گفتن اینکه مادر همسرت ازتون خواسته کمکش کنی توجه به خواسته هایی که خواهرهمسرت داره قبلا داشت بکن ببین چی تو روحیه ش سریع تاثیر داره

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
از بچگی تا الان از گل نازکتر بهش نگفتن.فقط یکم لوسش کردن.

ببینید دو حالت داره یا واقعا پرخاشگری غیر طبیعی  داره یا شماها حساس شدید. 

اگر واقعا پرخاشگر شده باشه باید دنبال دلیلش بود ... دلیلش تو اکثر مواقع توی این سن  ریشه در کودکی داره و گاهیم ممکنه بخاطر اختلال هورمونی و... باشه . 

ممکن هم هست واقعا چیز خاصی نباشه . کمی خودمحوری و بدخلقی تو دوران بلوغ طبیعیه . 

در هر صورت مشاور میتونه کمک کنه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
سعی کن ببینی از چی خوشحال میشه اینکه دوستان عزیز میگن خودتو درگیر نکن خوب نظرشونو گفتن اینکه مادر هم ...

مگه مجال میده که یکم روحیشو عوض کنیم.همین که اسمشو میارم و جواب نمیده ینی دوست نداره که حرف بزنه.حالا من موندم چجوری ارتباط برقرار کنم باهاش.واقعا که ادمم اینقد لوس😡😡😡

ببینید دو حالت داره یا واقعا پرخاشگری غیر طبیعی  داره یا شماها حساس شدید.  اگر واقعا پرخا ...

فک کنم ما زیادی حساسیم.

اخه قبلا از سنگ صدا در میومد از این نه!!!

حالا همچین داد میزنه ستون خونه میلرزه.