والا تا چند سال اخیر ما مهمونی ندیده بودیم، منم این حدیث رو نشنیدم و هر حدیثی معتبر نیستکاش همه احاد ...
این مهمونی رو خود مردم میگیرن شما نرفتین نمیدونین همه شون بانی دارن مثل اربعین کل عراق غذا میدن فقط ۱۰ کیلومتر هم نیست چرا زورتون میاد مردم عشق میکنن به خاطر امامشون غذا میدن درضمن حدیث معتبر هست و یه مراجعه لازم داره ولی کسی که خودش رو زده به خواب که نمیشه بیدار کرد 😉
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا تا چند سال اخیر ما مهمونی ندیده بودیم، منم این حدیث رو نشنیدم و هر حدیثی معتبر نیستکاش همه احاد ...
بفرما اینم سند از امام رضا هم هست ☺️
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
این مهمونی رو خود مردم میگیرن شما نرفتین نمیدونین همه شون بانی دارن مثل اربعین کل عراق غذا میدن فق ...
بله من معمولا مفت خوری نمیرم و واسه غذا قابلمه ب دست تو صف واینمیسم ولی خیلی پیش اومده قسمت ام شده، من از این مهمونی بدم نمیاد هر سال هم عید غدیر مهمونی خونه پسرخاله سیدم هستیم جیگر من ازین بودجه هایی میسوزه ک ب این بهانه ها میگیرن و ب جیب میزنن، مهمونی مردمی هست ولی نهاد ها هم بودحه میگیرن بالا دوستان گفتن
بله من معمولا مفت خوری نمیرم و واسه غذا قابلمه ب دست تو صف واینمیسم ولی خیلی پیش اومده قسمت ام شده، ...
مفت خوری نیست حتی یه نقل هم به اسم امام علی خوردنش آدم رو شفا میده چه برسه به هرچیزی
من نمیدونم نهادها چیکار کردن به من هم ربطی نداره ولی لطفا به این مهمونی نچسبونید چون این کار خود مردم هست
خوبه فردا همه بیمارستان ها تعطیل میکنیم که همه بیان غذا بخورن شفا بگیرند
اولا که فردا نیست و پس فرداست
دوما اگر باور قلبی باشه چرا که نه متاسفانه هرکسی آدم این کار نیست ☺️