2777
2789

خواب دیدم من و یه ادم دیگه (اشنا نبود) روی اسب بودیم بعد روی یه ارتفاع بلندی مثل پل بودیم دوتامون هر کدوم یه اسب رو به روی هم بعد اون در مورد یه هدفی از زندگیم که تو واقعیت میخوام بهش برسم داشت بهم مشاور میداد،اسب ها هم هی بالا پایین میشدن بعد یهو اسب من شروع کردن به اینور اونور شدن و حرکت کردن ناارام شد من ترسیدم از ارتفاع بیفتم سریع خودمو پرت کردم پایین بعد اون طرف جای من سوار شد که رامش کنه ولی با اسبه از اون ارتفاع افتادن دستش مونده بود لبه ارتفاع ولی من نتونستم کمکش کنم و افتاد،

کسی تعبیرشو میدونه؟ خیلی،عجیب بود

دختر عزیزم بهترین هارو برات میخوام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم که تعبیرشوبایدبگم  ولی افتادن ازاسب شکست وناکامی درهدف ویا موانع وخیانت اطرافیانتون هست ،امابازهم ناامید نشید وبرای رسیدن به هدفتون تلاش کنید امیدوارم خدا جوردیگه ای براتون رقم بزنه

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد