2777
2789

آیه ٢٧ سوره ابراهیم یه هفته هر بار هفت مرتبه بخونید فوت کنید کف دست و به صورت بکشید اوکی میشید نتیجه گرفتم کاملاااااا

آقا هستم🙍‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام برگرده آخه😭🙃🥀💔

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم میخام اما جوری راهمو بسته که نمیشه

من دیگه به کی زنگ بزنم 

اهنگامو با تصور کی گوش بدم 

واییی دارم دیوونه میشم 

😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
جدید بگیر

دبگه نمیتونم اونم عاشقش شدم که باهاش رفتم تو رابطه وگرنه من غلط بکنم دیگه😭💔🥀

رفتم معنی این ایه رو خوندمخداوند کسانی را که ایمان اوردند استوار میداردو ستمگران را گمراه میسازدخب ...

درباره ی توحید هست که خدا مهر خودش تو تو دل آدم بیاره و موردقبلی خارج بشه ....من انجام دادم بقران اثر داشت دو روز کلا روزی یه مرتبه ۷ بار تموم شد

آقا هستم🙍‍♂️