2777
2789
عنوان

خانم های آویزون 🙃

1017 بازدید | 63 پست

هر وقت میام نی نی سایت با ابعاد جدیدی از جامعه آشنا میشم.  تاپیک پربازدید 😑 

یه لحظه وسط این بحث و دعواها حس سبک بودن و آویزون بودن بهتون دست نمیده ؟ 

کاملا طبیعیه آدم بخواد با نامزدش بره بیرون و توقع داشته باشه براش خرج کنه ولی خجالت نمی کشید واقعا ؟؟ هفته قبل میوه های استوایی خریده برات حالا سر شام باهاش چونه میزنی ؟ من اینطوری برداشت کردم که زندگیت مسابقه است ، هر چی بیشتر بکَنی از شوهرت جلوتری 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه بنده خدا هم راضی بوده به شام خریدن ولی  خانم ساندویچ و پیتزا رو به رسمیت نمیشناسه

اگه میخواست نخره حالا یه چیزی

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

من ۲۲ سالم بود نامزد کردم قبلش هم ۳ سال دوست بودم با شوهرم ، تو دوران دوستی میخواست واسم چیزی بخره عصبی میشدم میگفتم من لازم ندارم تو واسم خرج کنی . تو دوران نامزدی هم بازم روست نداشتم واسم خرج اضافی بکنه همه چی در حد عادی و معقول بود . بعد ازدواجم بازم همینه . خرج خورد و خوراک و لباس و تفریح و همه چی مشخصه واسمون دنبال جیب بری هم نیستم . اصلا هم خسیس نیست 

خیلی اون خانوم پر توقع و لوس و بچه بود به خاطر یه شام مسخره بازی در آورده بود

قول بهت میدم ک خودش عقل نداره اینم بقیه مثل مامانش و خواهر و خاله و این اطرافیان خاله زنک بهش یاد میدن ک مثلا سیاست داشته باشه از شوهرش پول بکنه و بخواد واسش خرج کنه 

قول بهت میدم ک خودش عقل نداره اینم بقیه مثل مامانش و خواهر و خاله و این اطرافیان خاله زنک بهش یاد می ...

چی بود قضیه؟ترکیده تاپیکش؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خوب کاری میکنن.مرد خرج نکنه برای یکی دیگه خرج میکنه

نگفتیم خرج نکنه ولی هر چیزی اندازه داره . آدم سر پیتزا و ساندویچ میزنه شوهرشو بلاک میکنه ؟ حالم بهم میخوره از آدمای پولکی و ندید بدید 

تازه بنده خدا هم راضی بوده به شام خریدن ولی خانم ساندویچ و پیتزا رو به رسمیت نمیشناسهاگه میخواست نخ ...

والا همونا هم خوشمزن

چرا اینطور کرد😂😐

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید