2777
2789
عنوان

سه ساله که دخترم واژنش خارش داره درمان نمیشه بچم هفت سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 155 پست
چرا خودم قارچی و داشتم.. شلوارامو تو ماشین میشستم. بعدش ماشینو خالی روشن میکردم ماشین تمیز شه .بعدش ...

نه همون دستسویی رفتن بهش انتقال داده شده  اینکه دستشوییتون رو خوب ضدعفونی کن شورت هم پاش نکن دخترمن از بچگی هروقت شورت پامیکرد ترشح زرد ازش میومد منم نمیذارم زیاد پاکنه با صابون وهیچ شوینده ای کلا دوربراونجاش نشوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی خودش باعث خارش واژن میشه

به اندازه خوردن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه این بچه بدنش ضعیفه من خودمم هر وقت رژیم میگیرم  و کم میخورم بدنم ضعیف میشه همیشه عفونت دارم ولی وقتی ویتامین و  غذاها و خوراکی های مقوی میخورم دیگه نمیگیرم 

این پمادارو دکترای قبلی دادن خوب نشد. دکتره گفت قارچش کاندیدایی شده... دروغ چرا بعد دسشدیی خشوش نمیک ...

من اگه خودمو خشک کنم سریع خارش واژن میگیرم.حتما حتما خشک کن.محیط مرطوب و گرما مستعد رشد قارچ هاست

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

ویتامین دی بده بخوره.حتما حتما خشک کن.بهیچوجه مرطوب نباشه.پماد کلوتریمازول هم بزن حتما.یک لایه ضخیم موقع خواب بدون شرت بخوابه همراه با لایه ضخیم کلوتریمازول.شربت هیدروکسی زین موثر تر از سیتریزینه.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
به اندازه خوردن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه این بچه بدنش ضعیفه من خودمم هر وقت رژیم میگیرم و کم میخورم ب ...

وقتی تو این شرایطه نباید بخوره خود دکتر زنان بهم گفت.بیشتر محرکه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

عزیزم درمان قارچ ماست هست تا میتونی بهش ماست بده 

گرمی هم کمی بده چون ماست سرده 

بچه اس اگر بتونه توتشت که نصف اب داره و توش یک پیاله ماست ریختی ده پانزده دقیقه بشینه عالیه اینکار را روزی یکبار چندروز ادامه بده خوب میشه 

بعد ازاون ماست فراوان بهش بده که برنگرده کنارش گرمه هم بخوره بچه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم من همه ی کامنتارو خوندم .متوجه شدم دخترتو خشک نمیکنی درسته؟ من خودم طوری به رطوبت حساسم که تو خونه اصلا نمیتونم لباس زیر بپوشم و خیس بمونم. ببین بعد هر بار دسشویی آب بگیر بعد با دستمال پارچه ای خشکش کن. دستمال کاغذی یا دستمال توالت که تو دسشویی میذاری اصلا استفاده نکن. بعد تو خونه شرت پاش نکن. ولی بیرون رفتنی پارک رفتنی هم شورت هم شلوار پاش کن که جاهایی که میشینه خاکی وآلوده هست .دوباره اومدی خونه شورتشو  دربیار.شلوارشو عوض کن.دخترتو بشورش با آب خالی خشکش کن. من خودم دستمال پارچه ای بیرون دسشوویی گذاشتم که میرم داخل میبرم و خودمو خشک میکنم خیلی تاثیر داره. بعد دستمالا و شلواراشو تو آفتاب پهن کن که خشک بشه. شبا گوشیتو رو زنگ بذار دوبار بیدارش کن ببر دسشویی که خیس نمونه.دخترت با دست کثیف خودشو نشوره. امیدوارم زودتر خوب بشه❤️

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...