2777
2789
عنوان

چرا لاک این کارو با آدم می‌کنه

175 بازدید | 13 پست

یعنی هر بار لاک میزنم موقع پاک کردن یه نقطه ازش روی ناخنم جا می مونه بعد غسل کردم یا وضو گرفتم و چند روز گذشت می بینم ای بابا اینجا که لاک بود، بعد دوباره باید همه نماز هارو قضا کنم

گرفتاریم

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

با دقت تر پاک کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخصوصا قایم میشن من نبینمشون

عزیزم🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه بابا مانع رسیدن آب هست باطله

چی بگم والا من دیدم کسایی ک با کاشت مژه و ناخن میخونن غسل هم میکنن چند وقت پیش تو زیارت امام رضا دیدم 

انشالله خدا از همه قبول کنه

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

اگه بعد متوجهش بشی که باطل نمیشه!

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من الان از هوش مصنوعی پرسیدم گفت باید نماز هارو قضا کنی ولی گناهی گردن شما نیست که خب واضحه

البته هوش مصنوعی همیشه هم درست نمیگه ولی اگه خودتون قبلا اینو شنیده بودین احتمال درست بودنش زیاده

اگه بعد متوجهش بشی که باطل نمیشه!

چرا عشقم باید دوباره بخونی نمازاتو 

بعد دلم میسوزه یه سری نمازارو ریا نباشه فک میکردم چقدر دارم با حضور قلب و خشوع میخونم الان تو آسمون هفتم دارم سیر میکنم و ملائکه دارن دورم طواف میکنن، نگو غسل گردنم بود پاک نبودم اصن🤣

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

من الان از هوش مصنوعی پرسیدم گفت باید نماز هارو قضا کنی ولی گناهی گردن شما نیست که خب واضحهالبته هوش ...

آره عزیزم درسته گناه نکردم اما خب باید قضا بخونم دوباره 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾