2777
2789
عنوان

از نامزدم خسته شدم

4050 بازدید | 157 پست

سلام دلم پره اومدم دردودل کنم ، ۶ ماه عقد کردم شوهرم از سرمم زیاده خوبه مهربونه ولی دلمو زده خسته شدم کنارش بهم خوش نمیگذره دلم یه مرده جدید میخاد یکم شوخ باشه کنارش بخندم چیکار کنم شوهرم همه چیش خوبه برام کم نذاشته ولی نمیدونم من خیلی حساسم رو نگاهاش هییییچی ازش ندیدم ولی همش فک میکنم اونم مثل من دلش میخاد با کس دیگه باشه حس میکنم تو خیابون به دخترا نگا ویکنه ولی تا بهش میگم میگه جز تو هیچکیو نمیبینم قبل این شوهرم با یه پسره ۳سال بودم ۶ ماهم نشون بودیم که فهمیدم معتاده عاشقش بودمو براش ذوق داشتم اما الان برا شوهرم ذوقی ندارم اگه میتونستم یه شغل و یه خونه واسه خودم داشتم که تنها زندگی کنمو بر نگردم خونمون طلاق میگرفتم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

چرا قبل از اینکه به بلوغ فکری برسین ازدواج میکنین؟این یکی دیگه رو خواستن نشونه عدم بلوغ فکری وروحی و عدم پذیرش تعهده 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب کنارش شادباش شادبودن کاری نداره ببین از چیا خوشت میاد دوس داری کجاهابدی باهاش همونجاها برو اگه نامزدت خوبه چرا زندگیتو خراب کنی ولی دلیل این خراب شدن زندگیه الانت نامزده قبلیته ک هنوز بهش فک میکنی و داری نامزدتو با اون مقایسه میکنی

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 

زن اون معتاده ميشدي الان تاپيك ميزدي چطور تركش بدم

اين تاپيك رو با اون مقايسه كن 

بشين زندگيتو كن

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
چرا قبل از اینکه به بلوغ فکری برسین ازدواج میکنین؟این زکی دیگه رو خواستن نشونه عدم بلوغ فکری وروحی و ...

چیکار کنم دلم گرفته خسته ام چندروز پیش به فکر خودکشی بودم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
شما تنوع طلبی عزیزم اصلا نباید حالا حالا ها ازدواج میکردی 🐀😕

نه ، احساس میکنم شوهرم به زنا تو خیابون نگاه میکنه مخصوصا موزردا عاشق بلونداس، به خاطر این