2777
2789

یه دختر خیلی جوان بود چشمای درشت رنگی و کشیده دماغش بدون عمل زیبا دندوناش رو ولی درست کرده بود نسخه رو که نوشت گفتم خانوم دکتر خیلی زیبایین خندید گفت چشماتون زیبا میبینه واقعا لذت بردم هم جوان بود هم زیبا هم دکتر خوش به حال مادرش گاهی خدا همه چیز رو با هم به آدم میده 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما خودت هم زیبایی اعتماد به نفس داشته باش

ممنون عزیزم همه زیبان ولی من عادت دارم کسی واقعا زیبا باشه بهش بگم

اتفاقا منم یه خانم دندونپزشک این مدلی دیدم یه خانم محجبه خیلی خوشگل بود چشما درشت و کشیده و رنگی بینی عروسکی لب ها متناسب چال گونه هم داشت خیلی گوگولی بود 😅🤧

ولی اینو دور از شوخی میگم هرررررر کسی زیبایی خاص خودشو داره

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ممنون عزیزم همه زیبان ولی من عادت دارم کسی واقعا زیبا باشه بهش بگم

خیلی حس خوبیه ❤️چون حسود بخیل نیستید 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
اتفاقا منم یه خانم دندونپزشک این مدلی دیدم یه خانم محجبه خیلی خوشگل بود چشما درشت و کشیده و رنگی بین ...

ولی بعضی زیباترن قبول کن😂

من دوتا دندونپزشک خوشگل دیدم جوون و ناناز بدون عمل

خدا به نظر کرده هاش همه چیز  رو یکجا میده

خدا   حافظ و نگهدارشون باشه 

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
خیلی حس خوبیه ❤️چون حسود بخیل نیستید

والا حسادت که در وجود همه هست ولی خب کم و زیاد و خیلی زیاد داره 😂

آره دقیقا من خودم اینجوری نیستم ولی اطرافیانم چرا متاسفانه حسود و بخیل هستند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
اینا برای زیبایی هزینه میکنن وگرنه فرقی با بقیه چندان ندارن حتی مادر شون با خودشون فرق داره !

نه هیچ عملی نداشت فقط دندوناش رو کامپوزیت کرده بود اینکه یکی بدون عمل زیبا باشه خیلی هم چیز عجیبی نییت

ولی بعضی زیباترن قبول کن😂

اینکه بله .. البته زیبایی قطعا سلیقه ایه

مثلا من ( فرق نداره دختر یا پسر باشن ) کسی که مو مشکی و چشم و ابرو مشکی پر باشه رو از همه زیباتر میبینم و بد جور به دلم میشینن حتی از چشم رنگی ها خیلی خیلی بیشتر 

یکی دیگه قبول نداره و میگه بلوند و چشم رنگی از همه قشنگ تره ..

پس واقعا هر کسی زیبایی خودشو داره و به چشم بعضیا زیباتره و از نظر بعضی های دیگه معمولی تر .. 

منظورم این بود 😁

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

حسادت یعنی اینکه احساس کمبود میکنی باید شکر کزار داشته ها باشی 

وقتی عصبانی هستی ،برای اینکه بهت یاد میده   روی سکوت  کردن  بیشتر کار کنی 

وقتی شهوت میاد یعنی  اینکه  داری از خدا  دور میشی باید بیشتر عبادت کنی ، اینا مکمل هم هستن