2777
2789
عنوان

اشتباه گفتن جنسیت

148 بازدید | 13 پست

تاحالا شده اشتباه بگن جنسیت نی نی و تو چندهفته اشتباه گفتن چی گفتن چیبوده؟؟؟؟؟؟؟

من ۱۲ هفته گف معلوم نیس تو ۱۴ هفته با کلی ور رفتن گف دختر 

ممکنه آلت کوچیک باشه دکتر تشخیص نداده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختر رو اشتباه نمیگن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

معمولا درست میگن ولی خب گلهی ممکنه اشتباه بگن

حدود ۱۵ سال پیش یکی از فامیلامون گفتن بچش پسره،تو انومالی فهمیدن دختره

یکی هم پارسال تو سونوگرافی بودم خانمه گفت یه بار بهم گفتن دختر،یه بارم گفتن پسر،الان اومدم ببینم کدومش درسته؟ دیگه بعدشو خبر ندارم چی بوده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏