2777
2789
عنوان

وسایلام و جمع کردم با پارتنرم برم

867 بازدید | 51 پست

خواستگاری آمد چندبار ام اومد ابجیش فرستاد مادرش،ریش سفیدش 

بابام فقط یکلمه..نه نه نه

حتی نمیگه که ایراد داره هیچی نمیگه لااقل بگه قیافش بده میگم اوکی 

کارش بده میگم اوکی

میگه پسر خوبیه به درد تو نمیخوره

ما ۱۵ سال اختلاف سنی داریم 

همکاریم از قبل همو میشناختیم 

حتی چندبار مامانم زنگ زده بهش دست از سر ملیکا بردار و ....

منم لباسام و جمع کردم دارم میرم باهاش 

بلکم راضی شن 

چکار کنم دیگه چقد خون جیگر بخورم خسته شدم از راز نیاز دعا😭

خدا خودش کمکمون کنه...

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

انگار من تو این زندگی هیچ حق انتخابی ندارم هیچی....

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملیکا نرواینطوری خانوادتو از دست میدیصبور باش

نه میرم که راضی بشن وگرنه طاقت دوریشون ندارم من😭😭چقدر صبر دیگه بریدیمم

اینکارو کنی 

خیلی ظلمه در حق پدر مادرت 

صبوری کن راضی میشن کم کم 

خودتو بی عذت نکن 

اون مرد هم ممکنه فردا گردن نگیرت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه عزیزم ،تو تصمیمت تجدیدنظر کن،بعدها پشیمون میشی ،خواهشا نکن این کار رو....دیگه حق نداری بعدها خدا نکرده مشکلی پیدا کنی خونوادت حمایتت کنن،فقط خونواده بدردت میخوره

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

حقیقتا خاک بر سرت.تو سایت عمومی نگو این چیزارو یکی فکر میکنه کار خوبیه انجام میده

دستت دردنکنه