2777
2789

ب ایندم با شوهرم اطمینان ندارم از طرفی هم شرایط طلاق ندارم میخوام ی کاری یاد بگیرم درامد داشته باشم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون سرکار 

بنظرتون برنامه نویسی .سئو .طراحی سایت و .. 

رو یاد بگیرم بعد یکی دوسال میتونم درامد داشته باشم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طراحی سایت رو از کجا میتونیم یاد بگیریم؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اره عزیزم طراحی سایتم خوبه ولیی یه نکته رو داشته باش

حداقل دوسال اول به جای فکر به درامد فقطط سعی کن که مهارتت زیااد بشه بعدش میتونی فریلنسری کنی از داخل خونه ولی اول تمرکز رو بذار روی افزایش مهارت

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بدون مدرک دانشگاهی ب ادم کار میدن

اگر دوره های خفن گذرونده باشی اره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫