2777
2789
عنوان

دخترم نمیگه جیش دارم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست
چون نمیدونه دیش کردن یعنی چی. فقط عداشو یاد گرفتهزور میزنه دیش کنه یا نه? فشار به مثانه اش میاره؟

بله فشار میاره ولی جیش نمیاد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بهش فرصت بده،بچه استرسی میشه ها

باشه👌

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بزرگ من به هفته یاد گرفت بدون کثیفی دومی ۱۰ روز طول کشید ولی چندبار گل های قالی رو آب داد

😁😁😁 چند سالش بود؟

من توالت فرنگی برا دخترم خریدم گذاشتم جلوی دسشویی به این ور اونورشم بادکنک هلیومی بستم بعدم بهش جایزه شکلات و برچسب میدادم با ذوق هی می رفت می نشست اونجا ۲۲ ماهگی از پوشک گرفتمش یه هفته نشد 

بچه ها رو فقط باید تشویق کنی تا یه چیزی رو یاد بگیرن

البته این که تو خونه گاهی دسشویی میکنه غیرطبیعی نیستا برا دختر منم اتفاق افتاد فقط صبوری میخواد و آرامش

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

من توالت فرنگی برا دخترم خریدم گذاشتم جلوی دسشویی به این ور اونورشم بادکنک هلیومی بستم بعدم بهش جایز ...

ممنونم براش توالت میگیرم امتحان میکنم

بچه‌ها معمولا یه مدت طول می‌کشه تا عادت کنن که توی سرویس جیش کنن. ازش خواسته باشی چند بار که وقتی جیش داره، خودش بره تو سرویس؟ شاید این کار رو نکرده چون نمی‌دونه چطور باید این کار رو انجام بده. یه کاری که می‌تونی بکنی اینه که زمانی که حس می‌کنی ممکنه جیش داشته باشه، خودت بردیش رو سرویس و بهش نشون بدی. بهش بگو که این کار یه عادته و بهش پاداش بده وقتی که این کار رو انجام می‌ده. صبر داشته باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه‌ها معمولا یه مدت طول می‌کشه تا عادت کنن که توی سرویس جیش کنن. ازش خواسته باشی چند بار که وقتی جی ...

ممنونم👍💐

چه پیشنهاد بدی

من چندتا بچه بزرگ کردم 

بچه خودم نه ولی بزرگ کردم 

نگفتم بچه رو بزن که میگی بد 

مثلا گفتم جیش کنی میریم پارک یا ...

نکرده یا جای دیگه کرده گفتم تا مثلا سه روز پارک نمیریم 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

من چندتا بچه بزرگ کردم بچه خودم نه ولی بزرگ کردم نگفتم بچه رو بزن که میگی بد مثلا گفتم جیش کنی میریم ...

دخترم کوچیکه زیاد متوجه نمیشه بهش میگم جیش داری؟ میگه نه بعدش می‌خنده چند دقیقه بعد جیش میکنه

دخترم کوچیکه زیاد متوجه نمیشه بهش میگم جیش داری؟ میگه نه بعدش می‌خنده چند دقیقه بعد جیش میکنه

شاید واقعا زوده براش هر بچه ای یه جوریه 

من دختر عمم همش دست من بوده تا 4 سالگی ساعتها همه چی میخورد ولی دستشویی نمی‌کرد تشویق جایزه هیچی اثر نداشت 

یه مدت میرفتم کنارش تو دستشویی اینقدر مینشستم 

کم کم راه افتاد الان خودش میره جلو دستشویی میگه جیش دارم 

پسر داییم از دستشویی بزرگ میترسید فقط تو پوشک کارشو میکرد 

براش صندلی دستشویی بخر دعواش نکن لجم نکن باهاش چون لج می‌کنه بچه 

تو دستشویی آب بازی کن باهاش بشونش سرگرمش کن 

عجله نکن یهو تاثیر برعکس میزاره 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚