2777
2789
عنوان

دخترم نمیگه جیش دارم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 40 پست

بگو جیشتو بگی جایزه مثلا فلان چیز یه چیزی که دوست داره 

غذا خوراکی عروسک هرچی 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جیشتو بگی جایزه مثلا فلان چیز یه چیزی که دوست داره غذا خوراکی عروسک هرچی

بهش میگم بهت شکلات و لواشک میدم ولی انگار نه انگار. تو دستشویی میشینه میگه تیشششش ولی جیش نمیکنه بعد دستشو دراز می‌کنه جایزشو بگیره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
آره😔 پسرم زود یاد گرفت اصلا اذیت نشدم چه جوری یادش بدم ؟

منم بچه اولم زیر دوسال یاد گرفت

ولی دومی اصلا تو اون سن امادگی نداره

با اینکه مربی بزرگتر هم داره ولی همکاری نمیکنه اصلا

بچه ها با هم یکی نیستن

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من دختدمو دوسال و۵ماهش بود گرفتمپسرم الان دو سال و ۳ماهشه میخوام اخر تابستون امتحان کنم ببینم میتونم ...

خدا حفظشون کنه🧿☺️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بهش میگم بهت شکلات و لواشک میدم ولی انگار نه انگار. تو دستشویی میشینه میگه تیشششش ولی جیش نمیکنه بعد ...

فعلا یک کاری کن

پوشکش کن

روزی چندبار عوضش میکنی؟ همون موقع ها ببرش دستشویی بگو بشیت دیش کن بعد بشورش بیار باز پوشک کن

بذار اول دیش کردن تو دستشویی یعنی دیش کردن ارادی رو یاد بگیره بعد میفهمه کی نگهداره که نریزه. اون طفلک هنوز متوجه قضیه نیست اصلا

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

قربونتهمچنین بچه‌های شما🌸

💐💐💐زنده باشی عزیزم

فعلا یک کاری کنپوشکش کنروزی چندبار عوضش میکنی؟ همون موقع ها ببرش دستشویی بگو بشیت دیش کن بعد بشورش ب ...

دو هفته هست که دیگه پوشک نمی‌بندم زود زود میبرم سرویس هنوز هیچی به هیچی😔

بهش میگم بهت شکلات و لواشک میدم ولی انگار نه انگار. تو دستشویی میشینه میگه تیشششش ولی جیش نمیکنه بعد ...

نده بهش

وقتی تو خونه جیش کرد تنبیش کن محروم کن از تلویزیون بازی یا هرچی 

شورت آموزشی پاش کن تا عادت کنه 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

دو هفته هست که دیگه پوشک نمی‌بندم زود زود میبرم سرویس هنوز هیچی به هیچی😔

چون نمیدونه دیش کردن یعنی چی. فقط عداشو یاد گرفته

زور میزنه دیش کنه یا نه? فشار به مثانه اش میاره؟