2777
2789

ببینین 

دوست هم کلاس بچگیم داره جدا میشه 

مهریه اش ۱۱۴ تا سکه و دو دانگ مسکن و ۳۰ مثقال طلاس.

یک سالم هست ازدواج کردن

اونقدر خودشو شوهرش از ازدواجشون پشیمونن ودوران عقد و آشنایی و دوستی طولانی و پر از دردی داشتن در حد ۹ سال.

حالا شوهرش گفته من کل خونه رو بهت میدم بقیه مهرتو ببخش، در این صورت توافق میکنم جدا میشم

دوستم خودش موافقه اما خانوادش میگن نه 

میگن نباید راحت بره باید پسره اذیت شه چون دخترمومو جوونیشو گرفته 

اما اونچوری چند سال دوندگی باید بکنن آخرشم کلیشو مجبور میشه ببخشه سنشم بالاتر میره..

نظر شما چیه؟؟

همون خونه رو بگیره تمومش کنه یا کش بده داستانو؟؟؟

🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوانوادش چه حرف بیخودی میزنن ،این دختر عذاب بکشه و هی بره دادگاه و بیاد ،عمرش هدر بره که میخوان انتق ...

منم همینو میگمم

داداشش گفته اگه خونه رو بگیره و ولش کنه دیگه داداش نداره

به نظرم با یه وکیل خوب مشورت کنید. اگه گرفتن سکه ها واقعا سخته و کمتر از خونه میشه، به نظرم برای یه ...

اونا کینه کردن چون میگن از ۲۱ سالگی تو زندگی دخترمون بودی تا الان که ۳۱ سالشه

نذاشتی با کس دیگه ای باشه موقعیتاشو تز دس داده 

نمیگن یک سال زندگی کردی..

منم بنظرم خونه خوبه

اونا کینه کردن چون میگن از ۲۱ سالگی تو زندگی دخترمون بودی تا الان که ۳۱ سالشهنذاشتی با کس دیگه ای با ...

عزیزم عمر همه ماها پای خیلی از آدمهایی که نباید هدر میره. خانواده، فامیل، شوهر، خانواده شوهر، جامعه... این دنیا همه مکافات پس نمیدن