2777
2789
عنوان

داشتم خفه میشدم تو خواب انقد گریه کردم😭 نکنه واقعی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 42 پست
راست میگی عزیزم تو اطرافمم دیدم خیلی . من فقط یه انتخاب اشتباه ‌کردم که خیلی زود هم ازش دراومدم . بی ...

عزیزم قدرت اختیار داری نگران نباش

یه چیزم بگم ببین اصلا به این چیزا و باور ها نرس فکرم نکن چون به هرچی فکر کنی باورت میشه باورت بشه اتفاق میوفته😐

عزیزم قدرت اختیار داری نگران نباشیه چیزم بگم ببین اصلا به این چیزا و باور ها نرس فکرم نکن چون به هرچ ...

دقیقا من همیشه میترسیدم ازدواج کنم و شوهرم دوستم نداشته باشه و همیشه از طلاق میترسیدم و دقیقاااا همونا سرم اومدن🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر دیگه همسر سابقت سراغی نگرفته ازت ؟ 

به این چیزا فکرنکن چون قرار نیست اتفاق بیفته شما مثل این میمونه نامزدی ناموفق داشتی 

کسیم با این شرایط اگه اومد یا معرفی کردن یجوری بنشون سرجاش تا دیگه از این غلطا نکنن حتی پیشنهاد خواستگاری بدن

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

استارتر دیگه همسر سابقت سراغی نگرفته ازت ؟ به این چیزا فکرنکن چون قرار نیست اتفاق بیفته شما مثل این ...

نه عزیزم اصلا هیچ خبری نیست آخه اون منو نخواست چرا باید سراغی بگیره.

دقیقا باید تو همین تابستون بشینم حاضر جواب بودن رو یاد بگیرم 😅  

نه عزیزم اصلا هیچ خبری نیست آخه اون منو نخواست چرا باید سراغی بگیره.دقیقا باید تو همین تابستون بشینم ...

من در مورد جداییم اینجوری فکرمیکنم که باید تو زندگیم اتفاق میفتاد تا روحم رشد کنه و به اون آگاهی لازم برسم برای مراحل بعدی زندگیم شاید اگه اتفاق نمیفتاد هیچوقت روحم رشد نمی‌کرد 

چیزی که خدا برام خواسته بود اعتراض نمیکنم بهش بالاخره یه روزی میمیرم و میرم اون دنیا میفهمم چرا این اتفاق تو زندگیم افتاد 

شماهم به نظرم اینجوری فکرکنی یکم بهتر میشه روحیت 

الان میگم راضیم به هراتفاقی که خدا برام در نظر گرفته 

نمونش الهه این همه روز رفت سرکار اتفاقی نیفتاد ولی یه روز سوار ماشین شد و رانندش جانی در اومد خواست خدا بوده که زنده نمونه وگرنه برای خدا کاری نداشت که حداقل بعد چند روز حتی جسم زنده پیدا بشه حداقل 

من در مورد جداییم اینجوری فکرمیکنم که باید تو زندگیم اتفاق میفتاد تا روحم رشد کنه و به اون آگاهی لاز ...

درسته عزیزم تفکری که داری خیلی خوبه 

تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

قطعا حکمتی بوده 

شما هم هنوز بهس علاقه داری؟؟ من یکماه از طلاقم میگذره ولی هنوزم بهش فکر میکنم و دوسش دارم حتی خودمو مقصر ترک کردنش میدونم 

درسته عزیزم تفکری که داری خیلی خوبه تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت قطعا حکمتی بوده شما هم هنوز ب ...

شاید خودشیفته بوده که یجوری رفتار کرده انگار مقصر شمایین یا طرحواره از بچگی داری که اینجوری فکرمیکنی با یه مشاور صحبت کنی بهتره 

من بین تنفر و دوست داشتن موندم و البته فعلا بیشتر تنفر ازش دارم بابت رفتارهایی که باهام داشت و چندتا درخواست از خدا کردم ذکر خوندم گفتم اگه به صلاحم هست دوباره بزارتش تو زندگیم و اگه نیست از دلم در بیاره و حتی بهش فکرهم نکنم دیگه و منتظر ادمای لایقم باشم و دقیقا همینطوری شده بیشتر حس خنثی و تنفر نسبت بهش دارم و کاملا بی اهمیتم مثلا اگه جدیدا پیام بده بهم خیلی بی تفاوت انگار غریبه یا پیام تبلیغاتی برام اومده برخورد میکنم

شاید خودشیفته بوده که یجوری رفتار کرده انگار مقصر شمایین یا طرحواره از بچگی داری که اینجوری فکرمیکنی ...

نمیدونم حس میکنم منم مقصر بودم دلش رو شکستم

آره خودشیفتگی داشت 

شما هم طلاق گرفتین یا در شرف جدایی هستی؟ عقدی ؟

نمیدونم حس میکنم منم مقصر بودم دلش رو شکستمآره خودشیفتگی داشت شما هم طلاق گرفتین یا در شرف جدایی هست ...

الان نزدیک ۶ ماهه دوره عقد بودم که جدا شدم با این تفاوت که باکرگیمم از دست دادم ولی باز راضیم به اتفاقاتی که خدا برام رقم زده بود 

برای من مدت عقدم یکم طولانی تر از شما بود بخاطر همین با خیالت راحت دیگه بهشون فکرنمیکنم چون تو این مدت دیدم هیچکاری برام نکردن و چقدر رفتارای سمی و حق به جانب و سطح پایین بودن در صورتیکه من و خانوادم واقعا اینجوری نبودیم و خدا رو شکر میکنم ما مثل اونا این همه حسادت و بد ذات و دل چرکین و عقده ای نیستیم اونا عقده داشتن از هرلحاظ بخاطر همین دوست ندارم دیگه حتی یه روزم برگرده اون زندگیم 

الان نزدیک ۶ ماهه دوره عقد بودم که جدا شدم با این تفاوت که باکرگیمم از دست دادم ولی باز راضیم به اتف ...

شاید من چون خیلی کم باهاش وقت گذروندم برای همین فکر میکنم شاید میشد درست کرد ، برای همین فکر میکنم مقصرم چون بهم فرصتی داده نشد که دوباره تلاش کنم .. خداروشکر که انقد آرامش داری. خدا کمکمون میکنه

الان نزدیک ۶ ماهه دوره عقد بودم که جدا شدم با این تفاوت که باکرگیمم از دست دادم ولی باز راضیم به اتف ...

زمان همه چیزو عوض می‌کنه، همه چیزو کمرنگ می‌کنه، شاید الان در حال غرق شدن باشیم، ولی می‌گذره و یه روزی حتی دلیلشم یادمون نمی‌آد.

امیدوارم روز خوشبختی ماهم فرا برسه خیلی زود 

خداروشکر رابطه نداشتم وگرنه دیگه افسرده بودم کاملوقتی میبینم یکی اومد به‌راحتی بازیم داد دیگه از همه ...

حق داری والله منم همچنین

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....