2777
2789
عنوان

چجوری نذری پخش کنم ک حمله نکنن😒

397 بازدید | 23 پست

دلم میخاد ی نذری بدم توی جشن ولی از حمله میترسم ،یا بعضیا نخورده بازی درمیارن هی بازم درخواست میدن منم اقتدار لازم رو ندارم دلمم نمیاد نه بگم اینجور مواقع، چجوری توی جای شلوغ باید پخش کرد ک هر کسی فقط ی دونه برداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب جایی بودیم بستنی اوردن قبلش دخترم رفته بود اون قسمت کاری بکنه انقدر حمله کردن بیشتر هم پسر بچه ها ک فقط داد اوردم به امام علی بچم آسیب نبینه،دیدم برا بستنی ایطور کردن

قبول باشه عزیزم 

ولی حمله میکنن حرف قشنگی نیست اونام اگه نیاز نداشته باشن اینجوری نمیکنن

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بگو فقط یدونه به هر شخص میدم که به بقیه هم برسه

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭.

دیشب جایی بودیم بستنی اوردن قبلش دخترم رفته بود اون قسمت کاری بکنه انقدر حمله کردن بیشتر هم پسر بچه ...

مواظب دخترت باش اینجور وقتا تو شلوغی کسی بدنشو لمس نکنه خیلی حس بدیه بچه واقعا اذیت میشه و روش هم نمیشه به کسی بگه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

برات مهم نباشه...نیتت پخشه دیگه ان شا الله قبول باشه...تو یه جا خانومه ۵ تا بر داشت بعد دیدم بچه معل ...

حتی میری قبرستون ی بسته شکلات میذاری یکی دو تا بچه (از این بچه هایی ک انگار تنها اومدن میان همه رو میبرن و احتمالا بچه های همونا باشن ک دم در شکلات میفروشن. خب اینجوری ک نمیشه