2777
2789
عنوان

چجوری نذری پخش کنم ک حمله نکنن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 23 پست
به نظرت ادبیاتت زشت نیست؟

هعییی

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی میری قبرستون ی بسته شکلات میذاری یکی دو تا بچه (از این بچه هایی ک انگار تنها اومدن میان همه رو م ...

ببین برا اونها به اندازه دوتا دونه بده ...

خودت باید مدیریت کنی خب 

منطقه ما این مدل وحشی بازیها نیست و اگه کسی بخواد اینکار رو کنه خب برخورد میکنم

❤❤❤
ببین برا اونها به اندازه دوتا دونه بده ...خودت باید مدیریت کنی خب منطقه ما این مدل وحشی بازیها نیست ...

نمیشه دلم نمیاد درخواست کسی رو رد کنم اینطور مواقع، میدونی دلم میخاد وقتی ی چیزی پخش میکنم ب افراد بیشتری بدم و حس خوب دریافت کنم ولی هر بار حالم بد میشه از پررویی و زرنگی بعضیا حالا بچه ها هیچ بیشتر آدم بزرگا ناراحت میشم

نمیشه دلم نمیاد درخواست کسی رو رد کنم اینطور مواقع، میدونی دلم میخاد وقتی ی چیزی پخش میکنم ب افراد ب ...

بزرگ تر ها خب همه اش رو خودشون نمیخورن که میدن به نوه ها و بچه های کوچیک 

مادر شوهر من همینه شکلات برمیداره تا یه کوچولو دید میده دست بچه

❤❤❤
بزرگ تر ها خب همه اش رو خودشون نمیخورن که میدن به نوه ها و بچه های کوچیک مادر شوهر من همینه شکلات بر ...

خب آخه حق با بچه های همونجاست عزیزم اونا ک میبینن ی چیزی پخش میشه و اگ بهشون نرسه دلشون میشکنه