2777
2789

من مادرشوهرم منونمیخاست 

با شوهرم دوست بودیم عقد کردیم من حامله شدم دیگه هرپی پول داشت شوهرم همه رو فقط خرج خونه گرفتن و لوازم کرد 

پولی برا مجلس گرفتن نداشتیم هیچ حمایتگری هم نداشتیم 

پدرمادرش خیلی خیلی خیلی پولدارن براهمه بچه هاشون عروسی و لوازم و همه چی خرج میکنن اما برا ما نکردن 

بعد از ده سال شبی نیست که حسرت عروسی نگرفتن رو بخورم جدیدن همش تو اینستا فرمالیته عروسها و تالار میبینم گریه میکنم 

الان خونواده شوهرم باهان خوب شدن چون براشون نوه پسر اوردم چون نوه پسر ندارن اما خب چه فایده که من بهترین روزام بفکر خرید لوازم و پول جور کردن برا روزمره و نیازهای اولیه گذشت

یجا خوندم نوشته بود خدا برای ادمایی مث من اون دنیا جبران میکنه یعنی میشه خدا اون دنیا برام عروسی بگیره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عنوانت درد داشت 🖤

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

با بچه نمیشه

مردم بر تولدشونم لباس عروس‌میپوشن

ارزوی هر دختریه 

بگیر حتما

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚