2777
2789
عنوان

بچه ها من از مناسبات ازدواج میترسم

293 بازدید | 27 پست

از مراحل آشنایی 

از رفتن پیش مشاور 

از گفتن مسائل خصوصی زندگیم که لازمه طرف بدونه 

از آزمایش خون 

از قباله برون 

از آورد و برد 

از ......

کاش مثه قدیم دست پسر خان که از قضا خیلی ام خوب بوده و اسب سوار و زیبارو خوش هیکل بوده میومدن میذاشتن تو دستم . میگفتن چون پسر خان حق نه گفتن نداری

بعد منم از رو اجبار ازدواج میکردم دیگه 

دیگه کاری از دستم بر نمیومد 🤣🤣

جدی چیه این چالش ها 

هیچ کدومش بدتر از خاستگاری نیست

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چچطور؟؟

فک کن هیچ پیش زمینه ای از طرفت نداره میخواین با هم آشنا بشید 

کسی ک تا دیروز نمیشناختیش قراره بشه مهم ترین فرد زندگیت

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
حالا اگ با پسر خان زیر یه سقف رفتیدو تفاهم نداشتید چی صبح میپیچید تو آبادی ک عروس خان میخواد طلاق بگ ...

پسر خوبه خانه 

خیلی خاطرمو میخواد 

بعدم بابام گفته دختر با لباس سفید میره خونه شوهر با لباس سفید میاد بیرون 

مایو چه به عییییی جسارتا

پسر خوبه خانه خیلی خاطرمو میخواد بعدم بابام گفته دختر با لباس سفید میره خونه شوهر با لباس سفید میاد ...

😄😄😄چرا ب لحن فیلم روزی روزگاری خوندمش😂😂😂

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

مهر برون عزیزم جلسه ای که مهریه رو تعیین میکنن اصفهانی ام

اها ،نشنیده بودم اخه‌

درکل ازدواج استرس داره دیگه ولی خب شیرینِ میگذره

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍