2777
2789

بچه ها چرا احه منظور منو اشتباهی متوجه شدید 😑مگه من میگم مادرم منو ببره دکتر؟؟؟مگه من انتظار دارم مادرم منو ببره دکتر☹️؟؟؟، حرف من اصلا این نیست من فقط  میگم چرا دلسوزی نکرد؟چرا دلش نسوخت برای کمر دردم؟؟؟یعنی شماها دوس ندارید مامانتون از دوست داشتن نگرانتون بشن؟ من فقط دوست داشتم با کلام برام دلسوزی کنه همین فقط .احه من متاهل نمیدونم شوهرم باید منو دکتر ببره؟یه حرفایی میزنیدا

حالا من از خدامه مامانم نگرانم نشه

خودشون کم بدبختی و فکر و خیال دارن

حالا واسه ماعم زانوی غم بغل بگیرن

دلسوزی مامانت چه چیزیو حل میکنه

بیخیال

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه همدلی میخواستم همین چیز زیادی نیست.

کلا هرچقد انتظارت از اطرافیانت کمتر باشه

با آرامش بیشتری میتونی زندگی کنی

بعضی از مادرا دلسوزی میکنن، نگران و ناراحت میشن

ولی بروز نمیدن و یه حالت دلی داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم راست میگه دیگه ...وقتی ازدواج کنی یعنی زندگی جدید واسه خودت تشکیل دادی و شوهرت باید ببرت دکتر ...حالا این حرفو زده منظورش این نیست که دوستت نداره...

یعنی بعد این همه سال که بهت محبت کرده ... تر و خشک و بزرگت کرده واسه یک حرف کوچیک ازش متنفر شدی و نمیتونی ببخشیش؟

بنظرم مادربزرگ و مادرت حرف بدی نزدن فقط مادرت منظورشو خوب نتوانسته برسونه وگرنه بازم نگرانته

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

عزیزم راست میگه دیگه ...وقتی ازدواج کنی یعنی زندگی جدید واسه خودت تشکیل دادی و شوهرت باید ببرت دکتر ...

بازم عزیزم نفهمیدی منظورمو؟؟؟؟؟؟ من که توضیح دادم که من وظیفه مامانم نمیدونم که منو ببره دکتر . من گفتم فقط دوس داشتم کلامی باهام همدلی کنه همین. فقط بگه نگرانتم برو دکتر حتمااا

بازم عزیزم نفهمیدی منظورمو؟؟؟؟؟؟ من که توضیح دادم که من وظیفه مامانم نمیدونم که منو ببره دکتر . من گ ...

عزیزم اینقدر حساس نباش ... 

فقط میخواستم بگم زیادی حساسی و داری خودتو رو اذیت می‌کنی ... مامان منم خیلی مهربونه.. از خودگذشتگی کم نداشته و هنوزم داره ...ولی برام پیش اومده که کمر درد داشتم و نیاز به دکتر داشتم البته اینم بگم مجردم ولی مامانم جدی نگرفت و در آخر گفت اگر فکر می‌کنی لازمه خودت برو دکتر ... خودم بدون هیچ دلگیری دکتر رفتم ... حالا چون نگفته نگرانتم حتما برو من ناراحت نشدم 

زیادی بزرگش نکن 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها