2777
2789
عنوان

خیانت پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست
نبایدصدتومیزاشتی

من همون اوایلم بهش گفتم بیا با سیاست باهم دیگه رفتار نکنیم و صادقانه هم دیگه رو دوست داشتم باشیم اونم میگفت اره منم همیشه همچین چیزیو میخواستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همون اوایلم بهش گفتم بیا با سیاست باهم دیگه رفتار نکنیم و صادقانه هم دیگه رو دوست داشتم باشیم اون ...

مثه سگ دروغ میگفته 

ملت براشوهرشونم صدشونونمیزارن 

میگن یه گوشه ذهنم همیشه امادگی دارم اگه خیانت کرد نابودنشم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

مثه سگ دروغ میگفته ملت براشوهرشونم صدشونونمیزارن میگن یه گوشه ذهنم همیشه امادگی دارم اگه خیانت کرد ن ...

همه بهم میگفتن واسش مادری نکن واست عروس میاره ولی من میگفتم نه این هیچوقت چنین کاری با من نمیکنه

همه بهم میگفتن واسش مادری نکن واست عروس میاره ولی من میگفتم نه این هیچوقت چنین کاری با من نمیکنه

الانم سعی کن اعتمادبنفست ببری بالا کلیپ روانشناسی گوش بده خودتومشغول کن سخته ولی یادت میره چندسال دیگه فقط ازش یه خاطره میمونه 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

اتفاقا ازهمون کسی از توقع نداریم بدترین ضربه رو میزنه ومیره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من همون اوایلم بهش گفتم بیا با سیاست باهم دیگه رفتار نکنیم و صادقانه هم دیگه رو دوست داشتم باشیم اون ...

شعار همه پسرا همینه هرچیزی دختر بگه پسر میگه اره منم همینو میخوام

الانم سعی کن اعتمادبنفست ببری بالا کلیپ روانشناسی گوش بده خودتومشغول کن سخته ولی یادت میره چندسال دی ...

متلسفانه اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین،مثلا به دختر با افکت میدید و میگفت خیلی سفیده یا همیشه بهم میگفت نزاری چاق بشی ،موهاتو فلان نکنی،فلانت فلان نشه،

منم چون دوسش داشتم خودمو زده بودم به خریت

متلسفانه اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین،مثلا به دختر با افکت میدید و میگفت خیلی سفیده یا همیشه بهم ...

همچی که دوست داشتن نیست

میدونستم خودش از صفر شروع کرده واسه همین نخواستم منم بهش فشار بیارم،نازمم فهمیدم چرا نمیکشید چون من ...

دیگه این اشتباهات و تکرار نکن اصلا و ابدا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا