2777
2789
عنوان

کیا بچشون اتیسم هست ولی گوشی و تلوزیون و اهنگ ندیدنو گوش ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم .آره بچه من اوتیسم داره .میشه کمکم کنی؟

سلام عزیزم بله حتما.بچتون چند وقتشه؟یکم راجبش توضیح بدید اینکه چجوری فهمیدید اتیسم هست؟و اینکه تو خونه از بدو تولد تا دوسالگیش تحت تاثیر صدا و تصویر بوده؟يعني هر صدایی حتی سشوار و جاروبرقی برایه اروم کردنش و یا اینکه اسباب بازی موزیکال داشته باشه یا شما تلوزیون و گوشی زیاد نگاه میکردید و بچتون تو اون محیط بوده یا براش اهنگ و کارتون میزاشتید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من بیش فعالع ،حرف گوش نمیده ..تمرکز نداره دیر ب حرف اومد پنح سالگی خوب صحبت کرد الان شش سالشع

بچه ی شما اگه براش تلوزیون و گوشی رو قطع کنید بهتون قول میدم خيلی خوب میشه 

نه عزیزم دکتر من که خارج هستن میگن اثبات نشده فقط در حد مقاله و فرضیه چون هر کی هم بچش اتیسمه ازمایش ...

مگه دکتر چون خارجه حتما علمشم زیاده؟ این ثابت شده قدیم که صدا و تصویر نبود اتیسم هم نبود؟؟

نمیشه قطع کرد همه چیز باید در حد تعادل باشه اگر قراره قطع بشه پس بیرونم نباید بره چون صدا زیاد هست 

قطع کردم گوشی فرستادم مهد زبون باز کرد

پسرم تی وی گوشی بیچاره کرد🥺🥺خدا منو ببخشهفقط

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻

نمیشه قطع کرد همه چیز باید در حد تعادل باشه اگر قراره قطع بشه پس بیرونم نباید بره چون صدا زیاد هست

بیرون داستانش فرق میکنه بچه ها ارتباط رو از خونه یاد میگیرن ساعت اصلیشون تو خونه هست.علم دکتر ربطی به خارج نداره منظورم اینه اونجا هم خبری از اثبات ژنتیک نیست .

بله افرین بازم خداروشکر

الان خیلی حرف میزنه ،تمرکز نداره این مشکل داریم 

که میره مهد سرجاش نمیشینه ،یا وسایل بچه هارو بر میدارع بچه ها باهاش دوست نمیشن چون قانون رعایت نمیکنه

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻

الان خیلی حرف میزنه ،تمرکز نداره این مشکل داریم که میره مهد سرجاش نمیشینه ،یا وسایل بچه هارو بر میدا ...

یه مدت اگه میتونی نفرست مهد خب،بعد تو خونه تلوزیون و اهنگ و گوشی اصلا نباید باشه ها میدونی که اسباب بازی هاشم کم کن یذره اروم گرفت بعد بفرست بعضی مهد ها هم خوب نیستن اهنگ میزارن شعر خوانی زیاد دارن اینا اصلا خوب نیستن بچه ی بیش فعال از استرس بدتر میشه باید محیطش اروم باشه .خيلی دقت کنید ببینید چه موقع هایی اینجوری میشه حتما بهش استرس وارد میشه.بعدم تو خونه زیاد بکن نکن نداشته باشید بزارید یکم راحت باشه فقط به خودش اسیب نزنه .

الان خیلی حرف میزنه ،تمرکز نداره این مشکل داریم که میره مهد سرجاش نمیشینه ،یا وسایل بچه هارو بر میدا ...

بخدا ما هم اگه بچه ی الان بودیم جزو بیش فعالا بودیم اینا همش برچسب الکیه ما از صبح تو کوچه و محله بودیم تا شب به زور میومدیم خونه تخلیه میشیدیم اینا انرژیشونو کجا باید تخلیه کنن .قدیما ازین برچسبا نبود یه بچه ی شیطون و شلوغ داشتیم فقط