2777
2789
بگو تو تخیلاتم بود.. انقدر نبودی و محبت ندیدم تو این چند وقت. تو تخیلاتم همچین کسیو دیدم و ازش نوشتم

آخه از کمپ اومد من بخاطر این که یه جلسه باهام بیاد شیمی درمانی گفتم یه پسره اونجا هست من از قبل میشناسمش وقتی میرم خیلی خیره نگاه میکنه  نگفتم اینجوری قضیه اش هرچند که شوهرمم به یه ورش بود اصلا باهام نیومد 

بگو من تو تایپیکم گفتم من محلش نمیدم اونا میان سمت من ،بعدشم من تو رو دوست دارم ،دوست دارم بجای اون ...

الان رفته تو حیاط داره سیگار میکشه غروب بهش گفتم من طلاق میخوام توافقی جداشیم تو نمیتونی سالم بمونی برو دنبال مواد منم میرم دنبال زندگی خودم من فقط بچهامو میخوام الان که دیدم گوشیمو چک کرده یه دفعه گر گرفتم رفتم هرچی از دهنم اومد بهش گفتم اونم هیچی نگفت هیچی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه از کمپ اومد من بخاطر این که یه جلسه باهام بیاد شیمی درمانی گفتم یه پسره اونجا هست من از قبل میشن ...

پس به روت نمیاره و براش مهم نیست احتمالا..

نهایتا بگو پیاز داغشو زیاد کردم. جلب توجه کنم و از این حرفا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هرچند همون بهتر که خونده زیاد بدم نشده خدا کنه تمام تایپیک ام خونده باشه فهمیده باشه من این مدت چی کشیدم اون تایپیک هم چیزه بدی نبوده توشم گفتم من محل نمی‌دادم 

الان رفته تو حیاط داره سیگار میکشه غروب بهش گفتم من طلاق میخوام توافقی جداشیم تو نمیتونی سالم بمونی ...

میخوای بگی الان با خودش فک میکنه گفتی طلاق که بری با اون اقا؟؟؟

عزیز من وقتی برات ارزشی قایل نیست و خودت گفتی باهام بیا ولی نیومده..

پس اینطوری ام فک کنه به نفع توعه.

بلکه به خودش بیاد و واقعا ترک کنه و ادم زندگی بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میخوای بگی الان با خودش فک میکنه گفتی طلاق که بری با اون اقا؟؟؟عزیز من وقتی برات ارزشی قایل نیست و خ ...

راست میگی دقیقا حق با تو ولش کنم بیخودی هم با این جال مریضم حرصش نخورم 

راست میگی دقیقا حق با تو ولش کنم بیخودی هم با این جال مریضم حرصش نخورم

خدا بهت سلامتی بده عزیزم..

یه چیزی و بدون هر چی بیشتر اهمیت بدی به مرد

بیشتر خودشو برات  میگیره..

چطور شوهراتون میدونن همچین سایتی هست شوهر من نمیدونه سایت نی نی سایت چی هست اصلا

شوهر من میگه زنها که دست به یکی کنن می تونن دنیا رو خراب کنند من هر وقت چیزی تایپ می کنم میگه دوباره برای کدوم مرد بدبخت دارین نقشه میکشین،نمی فهمه که قانون پشت اوناست حتی خدا هم پشت مردا هست ما زن ها نباید همدیگرو تنها بزاریم