2777
2789
هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم

بعد آخرش چی شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خواب بودم سرما خردم دماغم کیپ بود نمیتونستم نفس بکشم رفتم گوشیمو بردارم بزنم چیکار کنم خوب بشه ...

الان چی گفت

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اره والا وقتی میخاد حذف بشه اخرش چه کاریه لینک بدیم خب خودمون حذف میکنیم دیگ

منم اصلا نمیفهمم. یعنی اینقدر عقب افتاده ان که تکنولوژی این کارو ندارن که هر کاربری این امکانو داشته باشه! یا از قصد اینکارو میکنن که باعث دردسر کاربرا بشه!؟

من چندین بار پیام دادم که آقا اسم بردم، نمیخوام شناسایی شم، پاک کنید این تاپیکو! ولی اعتنایی نکردن‌. بخاطر همین چند سال یه تاپیک نزدم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بعد آخرش چی شد

بیشتر تایپیک ام راجب سرطانم راجب معتادی خودشه اینکه کمپ بوده یه گفتم چطوری طلاق بگیرم من هرچی از دهنم اومد بارش کردم اونم جیک نزد هیچی نگفت فقط اون تایپیک که نوشتم قبلا تو یه رابطه بودم اون از همه بدتره 

بیشتر تایپیک ام راجب سرطانم راجب معتادی خودشه اینکه کمپ بوده یه گفتم چطوری طلاق بگیرم من هرچی از دهن ...

خوندم گلم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال سلامتی کاملتو به دست بیاری

اون آقام فک نکنم آدم خوبی باشه با توجه به متنی که نوشته برات 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم اصلا نمیفهمم. یعنی اینقدر عقب افتاده ان که تکنولوژی این کارو ندارن که هر کاربری این امکانو داشته ...

از قصد نمیکنن 

بچها چیکار کنم اونو اگه به روم آورد

بگو تو تخیلاتم بود..

انقدر نبودی و محبت ندیدم تو این چند وقت. تو تخیلاتم همچین کسیو دیدم و ازش نوشتم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اونو ول کن اون که شوهرم خونده رو بگو چه غلطی کنم

نمیدونم واقعا بگو گذشته بوده دیگه 

بچها چیکار کنم اونو اگه به روم آورد

بگو من تو تایپیکم گفتم من محلش نمیدم اونا میان سمت من ،بعدشم من تو رو دوست دارم ،دوست دارم بجای اون تو این کارا رو واسم بکنی من از تو محبت میخوام توجه میخوام اگه تو واسم اینا رو بکنی من دیگه چشمم سیر میشه