2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قصد نمیکنن

اینطور برداشت میشه. والا بلا به پیر به پیغمبر برا خیلیا دردسر شده، ممکن برای من هم بشه. هی گفتم پاک کنید این تاپیک رو من شناسایی نشم ولی انگار نه انگار! تازه تمام تاپیکایی که کامنت گذاشتیم هم سیو میشه! یعنی ممکنه با همون یه مورد یه زندگی دچار بدترین مشکلات بشه. من بشخصه خیلی چیزا گفتم که دوست ندارم شوهرم بدونه! که اگه بدونه خیلی بد میشه برام‌. خب چه دلیلی داره سیو بشه! همون بهتر که کلا سایت رو ببندن مثل بعضی سایتا که زیرساختشو ندارن و تمام.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اینطور برداشت میشه. والا بلا به پیر به پیغمبر برا خیلیا دردسر شده، ممکن برای من هم بشه. هی گفتم پاک ...

درسته واقعا همینطوره 

ولی گلم چرا ادم بترسه شناسیی شه من واقعا خودم شخصاً نمیترسم

الان اکثرا میدونن کیم اسم پسرم خودم 

حتی خواهر شوهر ،دختر خاله شوهر ،و زندایی شوهرمو اوردم سایت با اینک اصلا رابطه خوبی ندارم با خانواده شوهر

من حرفمو تو روشون میگم اینجام میگم ترسی ندارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من تو گوگل که سرچ میکنم آخرین سابق همیشه نی نی سایته رفته اونجا باز کرده

ببین من گوگلم اصلا سابقه نمیندازه پاک کردم جی‌میله رو گوگل و

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

درسته واقعا همینطوره ولی گلم چرا ادم بترسه شناسیی شه من واقعا خودم شخصاً نمیترسمالان اکثرا میدونن کی ...

من از زندگی خصوصیم گفتم از خونوادم. دوست ندارم کسی بدونه. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من از زندگی خصوصیم گفتم از خونوادم. دوست ندارم کسی بدونه.

درسته اینم هست

دیگه خوند پیاما و تموم شد من همیشه همه سرچام هست تو گوگل

چیزی گفت؟

به روت اورد؟

فعلا حرف نمی‌زنیم با هم ولی واقعا من اونجا چیزه بدی نوشتم بعدها به روم میاره از قسط صفحه رو نبسته بو ...

عزیزم چیز بدی ننوشته بودی اصلا به دلت بد راه نده