2777
2789
بعد حالا همه چی به کنار لانگ دیستنس ک هستیم، بعد تا چیزی میشه میخواد جدی تر بشه این رابطه قبلیشو یاد ...

چقده فاصلتون

باید رفتاراشو در نظر بگیری یکم کوتاهی و قصور کرد در حقت نادیدش بگیری اصلا کوتاه نیای یا میمونه یا میره باشه میخونم 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقده فاصلتونباید رفتاراشو در نظر بگیری یکم کوتاهی و قصور کرد در حقت نادیدش بگیری اصلا کوتاه نیای یا ...

حدودا ۷ ساعت اینا اون استان خودشون با خونوادش نیس. بعد تو این ۲ ماه معمولا هرروز صحبت کردیم ۲ روز میشه خبری نیس ازش حس میکنم بخاطر امتحانمه ک گفتم اعصابم تخمیه پیام نمیده

حدودا ۷ ساعت اینا اون استان خودشون با خونوادش نیس. بعد تو این ۲ ماه معمولا هرروز صحبت کردیم ۲ روز می ...

بیشتر از روی تنهایی باهات صحبت کرده وگرنه علاقه ای بهت نداره از نحوه چتش اینارو فهمیدم

اینم ۷ ۸ ماه میشه میشناسم ولی کم صحبت کردم باش یبار دیت رفتیم 😂 وایسا بدم عکسشو

اوک قبلیو که بیخیال شو از این پسره فقط وابستگی درد میمونه برات 

این یکیو ببین حالا😂تو کار ترجمه برا ی شرکته قدشم نمیدونم ولی کوتاهه از من ک ۱۶۶م خیلی بلند تر نبودب ...

اگه باهاش خوش میگذره بهش فک کن البته اگه قد برات مهم نیستا

متاسفانه خیلی برام مهمه😂😂ولی جفتمون میدونیم ک جدی نیستیم دیگ

خب پس اینم کنسله چون حتی اگه باهاش خوشم بگذره نمیتونی کنار بیای با قدش عادی نمیشه برات