2777
2789
خب بگم اول دوس پسر اینام نیستا الانم فقط مجازی میشناسمشرفتاراشو دوس داشتم فقط کراش اینام ندارم چون چ ...

بهت پیشنهاد داده؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط دو ماه میشه لاس میزنیم، تازه از یه رتبطه جدی ضربه خورده و کات کرده نمیشه اصن برا رابطخ روش سر ...

خب شغلش چیه عکسشم بفرست اگه چیز خوبی بود روش کار کن😂👌

دیدمش اینو قبلا هم خوشت نمیاد ازش دیگه؟

نه اتفاقا برعکس دیگه زیادی داره ازش خوشم میاد😒 گفتم بذار بدترین عکسشو بفرستم اینجا مردم بکوبن

خب شغلش چیه عکسشم بفرست اگه چیز خوبی بود روش کار کن😂👌

برنامه نویس ایناس تریدم کار میکنه

ببین چیز بدی در کل بگم نیس 

ولی چون این ی بار قبلا عاشق شده 

من نمیتونم قبول کنم

وگرنه مشخصه خوشش اومده تقریبا ازم

برنامه نویس ایناس تریدم کار میکنهببین چیز بدی در کل بگم نیس ولی چون این ی بار قبلا عاشق شده من نمیتو ...

خب کارشم خوبه

این دوست من میگه عشق اخر یه پسر باش عشق اول یه دختر یعنی اینکه پسرا از سن خیلی کم قابلیت عاشق شدن دارن پس نباید همچین چیزیو خیلی جدی گرفت

خب کارشم خوبهاین دوست من میگه عشق اخر یه پسر باش عشق اول یه دختر یعنی اینکه پسرا از سن خیلی کم قابلی ...

بعد حالا همه چی به کنار لانگ دیستنس ک هستیم، بعد تا چیزی میشه میخواد جدی تر بشه این رابطه قبلیشو یاداوری میکنه‌. تو تاپیکا قبلیم شات هم دادم دوس داشتی بخون نظرتو بگو❤️