2777
2789

من فارغ التحصیلم و نمره هامو ترمیم کردم 

یعنی مطمعن مطمعنم کامل میگیرم ورقه رو با اعتماد به نفس همه سوالارو دور اول نوشتم چک کردم پاشدم دادم اومدم

بعد الان به شدت بعد هر امتحان فکرم یعنی انقد فکر میکنم سرم درد میگیره که نکنه جاییش اشتباه کرده باشم نمرم بره انقد فکر میکنم دیوونه میشم🥲بنظرتون احساس کاذبه؟

به امید بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد امتحان کلید بزن آدم اینجوری روانی میشه حالا یه چیز بگم بیشتر حالت جا بیاد بعضی وقتا میای بیرون فکر می‌کنی ۲۰ می شی وقتی کلید میزنی با مهربان ترین حالت ممکن ۱۸ بزور میشی

خب بعد امتحان کلید بزن آدم اینجوری روانی میشه حالا یه چیز بگم بیشتر حالت جا بیاد بعضی وقتا میای بیرو ...

خیر عزیزم‌من اصلاح کردم

الان خودخوریم راجع اینه که بعدا چیزی تغیر نکنه از نمراتم مطمعنم

به امید بهتر 

سلام عزیز جان

ببین تو تا لحظه ی آخر تلاشت رو کردی و این مهمه

بقیشو بسپار به خدا و بگو خدایا من هر کاری از دستم بر می اومد انجام دادم و بقیشو بسپر به خودش

برای خدا که کاری نداره چالش هاتو حل کنه

و همیشه این جمله رو به یاد داشته باش که من و تو مأمور به انجام وظیفه ایم نه مأمور به نتیجه 

باید وظیفه رو انجام داد و نتیجه رو به خدا سپرد