2777
2789
عنوان

من جدا شدم اما خواهر شوهرم میگه فردا بیا ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 412703 بازدید | 607 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تقریبن تاپیکاتو خوندم چون اینجا گنگ جواب میدادی و برام عجیب بود کنجکاو شدم خوندم لطفن این اشتباه رو نکن همسرت خیانت کرده بود و بددهنم بوده یا بی توجه ک صب بره شب بیاد و دیگ مابقیشو نخوندم اما اینک دلت پیششه از قبلم بوده تاپیکاش هس اما برای خودت ارزش قاعل باش و دنبالش نرو البته خودت بهتر میدونی صلاحتو ولی من چون خوندم گفتم نظر بدم

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

هرگزززز به هیچ وجه خونت رو ادرس نده و نگو

اگر خیلی اصرار داره بیرون یه مکان شلوع مثل پاسازی کافه رستورانی قرار بزار

مراقب حرف هاتم باش

راجب زندگی گزشته و همسرت و اینا حرف نزن از خودتون حرف بزنید و حتا خاستم بحثو بکشونه بگو ولش کن اون چیزارو گزشته

سر زندگیم موندم قضاوت نکن زود شوهرمم بلده خونمو دیروز اومد کولرمو درست کرد

خب سر زندگیت موندی پس چجوری خواهر شوهرت خونه ت رو بلد نیست؟؟؟؟؟

جدا شدی بعد شوهر سابقت میاد کولرت رو راه میندازه؟

مادر شوهر خواهر شوهرت زنگ میزنن همو میبینید؟؟؟؟

خودت پدری برداری کس و کاری نداری؟؟؟؟

از یه طرف میگی جدا شدی

از یه طرف میگی سرخونه زندگیمم

حالت خوبه؟؟!!

مطمئنی تاپیکت فیک نیست؟؟؟؟

کم دروغ بگید

یا یجور دروغ بگید همه چی با هم جور در بیاد

زشته مردمو سرکار میزارید

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی