2777
2789
عنوان

من جدا شدم اما خواهر شوهرم میگه فردا بیا ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 412650 بازدید | 607 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست دارین برگردین و رجوع کنین که ارتباطهارو حفظ کنین وگرنه چه لزومی داره باهاشون روبرو بشی حرف ...

اصلا نمیدونم به کجا دارم میرم 😢

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
بدرکاونا الان چه نسبتی با تو دارن

عه لابد ارتباطشون خوبه 

چه اشکال داره

ممکنه رجوع کنن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
اره همیشه میگن تورو خدا ناراحت نباش

من کسی رو میشناسم  سالهاست طلاق گرفته ،الان هم اون آقا و هم ایشون ازدواج کردند ،ولی توی بیشتر مهمونی های خانواده شوهر سابقش هست ،با خانواده شوهر سابقش در ارتباطه ،فقط و فقط دیگه زن اون آقا نیست 

میگن عروسمونی همیشهمادرشوهرم که میگه طلا بمن

خب این باعث میشه تو به زندگی برنگردی و نتونی زندگی جدیدی را شروع کنی  یا آدم های خیلی خوبی هست یا دارن این کار را میکنن که یوقت نخوای ازدواج مجدد داشته باشی