2777
2789
عنوان

تاثیر موی سر روی علاقه

182 بازدید | 29 پست

به نظرتون مردی که به همسرش علاقه داشته باشه، کم پشتی موی زن رو هم می پذیره؟ 

البته من محتاج پذیرفته شدن نیستم. 

بیشتر میخوام بدونم چنین مردهایی اصولا وجود دارن یا نه؟ 

که امیدوار باشم میتونم آدم باشعوری برای ازدواج پیدا کنم. 

و اینکه قبل از ازدواج اگه باحجاب باشیم باید بهش بگیم موهامون کم پشته؟ یا باید اجازه بدیم مادر طرف بیاد خونه مون ما رو بی حجاب ببینه؟ از این مورد خیلی بدم میاد ولی الان که یه عیب ظاهری ( کم پشتی مو ) دارم، اگه نذارم بیان ببینن بعدا جا نمیزنن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گلم منم از فشار عصبی موهام ریخته نصف شده بخدا ببینی دلت میسوزه برام یه مدتم کچلی سکه ای گرفتم شوهرم همش سرمو نوازش میکرد می‌گفت همه جوره قشنگی

پس مرد اگه بپسندت این چیزا براش مهم نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مگه بقیه پرپشت هست موهاشون؟ایراد نزار رو خودت

ممنون، ولی برای من مدلش اینطوری نیست. مشخصه که ریخته یعنی حالت طبیعی نداره مثلا وقتی از جلو میخوام بدم عقب، پوست سرم اون زیر معلومه. فقط میشه از یه فرق باز کرد که کمتر معلوم بشه‌ بازم لازم نیس بهشون بگم؟ 

والا گلم منم از فشار عصبی موهام ریخته نصف شده بخدا ببینی دلت میسوزه برام یه مدتم کچلی سکه ای گرفتم ش ...

الهی 💞🌱 خدا حفظ کنه شما رو برای هم. 

منم فکر کنم از استرسه چون خیلی فشار روم بوده.

تقریبا ده ساله تحت فشارم ولی میگم ای کاش موهام سالم بود دلخوشیم بودن. 

دعا کنید منم همسر خوبی نصیبم بشه. 

الهی 💞🌱 خدا حفظ کنه شما رو برای هم. منم فکر کنم از استرسه چون خیلی فشار روم بوده.تقریبا ده ساله تح ...

فدای دل مهربونت بشم خواهرم 

منم از فشار عصبی و استرس اینطور شدم

اصلا ناراحت نباش از این موهای اکستنشن تیکه ای بخر بزن لای موهات یا کلاه گیس طبیعی بخر 

چشم برات امشب قبل. خواب ۱۰۰۰تا صلوات میگم برای بخت خوب انشالله 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ممنون، ولی برای من مدلش اینطوری نیست. مشخصه که ریخته یعنی حالت طبیعی نداره مثلا وقتی از جلو میخوام ب ...

رفتی دکتر پیگیری کردی ؟دارویی شامپویی استفاده کردی؟

درضمن حجاب هم تاثیر داره، بستن مو تاثیر داره .

گاهی باز بزار موهاتو سشوار کن نزار تخت باشه و بسته باشه با کش محکم 

. شاید ویتامین لازم داری 

فدای دل مهربونت بشم خواهرم منم از فشار عصبی و استرس اینطور شدماصلا ناراحت نباش از این موهای اکستنشن ...

ممنونم خیلی خوشحالم کردین 💛🙏🏻

امیدوارم از این به بعد زندگی پر از آرامش و گشایش باشه براتون بیش از پیش. 

🌱

والا گلم منم از فشار عصبی موهام ریخته نصف شده بخدا ببینی دلت میسوزه برام یه مدتم کچلی سکه ای گرفتم ش ...

الهی سلامت باشی استرس و اعصاب خیلی بده

یعنی تو خواستگاری باید گفت ؟

به نظرم تو آشنایی میشه صحبت کرد 

ممنونم خیلی خوشحالم کردین 💛🙏🏻امیدوارم از این به بعد زندگی پر از آرامش و گشایش باشه براتون بیش از ...

قلب منی 

الهی سلامت باشی استرس و اعصاب خیلی بدهیعنی تو خواستگاری باید گفت ؟به نظرم تو آشنایی میشه صحبت کرد

من بخاطر پسرم اینطوری شدم شب تولد یک سالگیش تشنج کرد بخاطر اشتباه پزشکی دارو با دوز بالا دادن بهش فنیل آلانین مغزش رفت بالا فلج مغزی شد اینطور عصبی بودم خودم موهامو میکندم مشت مشت بعد دیگه. خودش شروع به ریختن کردن 

اگه از اول اینطوری باشیم بنظرم بهتره جلسات دوم دیداری بگیم نه اول 

رفتی دکتر پیگیری کردی ؟دارویی شامپویی استفاده کردی؟درضمن حجاب هم تاثیر داره، بستن مو تاثیر داره .گاه ...

دکتر رفتم گفت معلوم نیست علتش چیه و ماینوکسیدیل بزنم که منم دیدم در آینده وابستگی و دردسرهای دیگه داره نزدم. آزمایش نوشته بود مشکلی نداشتم. 

چند مدل مکمل مو مثل فولیکوژن و... و شامپوهای ضدریزش مثلا فولیکا یا یه مدت شامپوی گیاهی. اسپری رزماری خودم میساختم و... ولی خب بدتر هم شده. 

قبلنم موهامو محکم نمی بستم. الان دیگه خیلی با ملایمت رفتار می کنم. 

چادری هم که سرم میکردم سنگین بود رفتم چادر سبک خریدم یا عبا می پوشم. 

ببخشید طولانی شد خلاصه اینطور! 

حقیقتش دیگه به درمان چه سنتی چه مدرن بی اعتماد شدم. 

رفتی دکتر پیگیری کردی ؟دارویی شامپویی استفاده کردی؟درضمن حجاب هم تاثیر داره، بستن مو تاثیر داره .گاه ...

ویتامین ممکنه 

آهن و ویتامین دی اینا ماهانه مصرف می کنم 

ولی اینکه مواد مغذی بخورم مث میوه و... نه زیاد.

ولی عادی.

آدمایی رو می بینم بی هیچ مراقبتی موهاشون پرپشت می مونه و در نیومدن موی من هیچ دلیلی نداره، دیگه اعصاب نمی مونه برام. 

من بخاطر پسرم اینطوری شدم شب تولد یک سالگیش تشنج کرد بخاطر اشتباه پزشکی دارو با دوز بالا دادن بهش فن ...

بله متوجهم جایی فرمودین اشتباه پزشکی پسر نازنینتون آسیب دیدن 💔

حق داری مادر گل الهی معجزه شه براتون.

عزیزم ی سری قرص ها هست رویش مو رو خوب میکنن شاید بهتر شه اوم خالی بودن سرتون