2777
2789

من سال ۸۸ عمل کردم پیش ازون به مدت یه سال هر روز لنز 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل لیزیک چشم کردی؟ چرا لنز گذاشتی پس هروزهروز لنز گذاشتی مشکلی نداشتی؟؟

چون شمارم ثابت نمیشد برای عمل عینک هم دوست نداشتم. مشکلی نداشتم ولی باید خیلی رعایت کنی ناخن کوتاه باشی و مارک خوب بگیری 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

سلام عزیزم 

من خیلی راضیم از خود دکتر چشم پزشک گرفتم 

تو هم از جای معتبر بگیر اگر مارکش خوب نباشه به چشم نمی سازه 

یک سال و نیمه که استفاده میکنم هر روز 

مراقبت های خیلی خاصیم داره دیگه

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
عمل اگ خوبه چرا ابن همه ادم پولدار و خفن عینک میزنن؟حتی چشم پزشکا؟حس میکنم خوب نیست

چون همه افراد نمیتونم عمل کنن فقط افرادی که مشکل خاصی دارن و همچنین نمره چشم از یه حدی باشه بازم نمیشه 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

یادم نیست برای عهد شاه وزوزک بود از همون جاییکه عمل کردم گرفتم تحت نظر خودشون بودم فمتو لیزیک کردم کلا عمل دل به خواه نیست عدد و صخامت قرنیه و ... مهمه

چون همه افراد نمیتونم عمل کنن فقط افرادی که مشکل خاصی دارن و همچنین نمره چشم از یه حدی باشه بازم نمی ...

مم اخه باید برا عمل حلقه ازدواجمو بفروشم

بنظرت ارزششو داره؟حیفم میاد

از این ورم نمیدونم لنز بخرم یا عینک یا حلقه بفروشم عمل کنم

تو بودی چیکارمیکردی

مم اخه باید برا عمل حلقه ازدواجمو بفروشمبنظرت ارزششو داره؟حیفم میاداز این ورم نمیدونم لنز بخرم یا عی ...

من بودم فرم عینکی که به صورتم میاد و پیدا میکردم 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨