2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر می کنی حماقت استبگو مدل بالا بخره برات

خوب مشکل اینه حس میکنم نمیتونم یا ترس دارم چون تو پراید قشنگ اطرافم را میبینم و‌چون کوچیکه حس میکنم راحت تر از وسط ماشینا رد میشم ...و البته جایی هم بخوره خرجش بالا نیست اینا همه علتاش هست

حیفه حداقل صفر نخر که حرفه ای شدی بعد بهتر بخر

نمی‌دونم چرا اصلا نمیتونم تصور کنم سوار اون ماشینا بشم البته رانندگیم زیاد اوکی نیست ....من مطمینم هیچ‌کس باور نمیکنه و شاید هم بهم بخندن ...ولی من با پراید قراضه خییلی اوکی هستم .....

الان چالش زندگی من شده همین ماشینشوهرم نمیخره

من چالش زندگیم رانندگی بود باورت میشه اصلاااااا نوع ماشین برام مهم نیست هر چی قراضه تر بهتر ...می‌دونم کسی باورش نمیشه ...حتی چند وقت قبل به زور خاست شاهین ثبت نام کنه برام ولی من گفتم به شرطی که پراید را نفروشه ...یعنی بازم امیدم همون پراید بود خیلی احمقم نه!

مطمینی؟اگه جایی بخوره چی ...همین پرایدم داغون کردم...البته چون گرون نیست برام مهم نیست...و استرس ران ...

دنده اتومات بالا هم هستی راحت تر ولی پراید نفروش. بروپپ مربی بگیر خرفه ای شی بعد بخر

هعی
من چالش زندگیم رانندگی بود باورت میشه اصلاااااا نوع ماشین برام مهم نیست هر چی قراضه تر بهتر ...می‌دو ...

نه ولی بالاخره از یه جا باید شروع کنین

۲۰۶ هم خوبه من داشتم راضی بودم جمع و جوره برا خانما خوبه

خیلیم گرون نیست که دلت بسوزه