2777
2789
عنوان

دیگه مطمئنم

87 بازدید | 5 پست

مطمئنم ک بعد سیزده سال باید از همسرم جدا شم.

روزی بدون دعوا نمیگذره.شاید مسئله دعوا کوچیک باشه،اما حق ب جانبیمون زیاده.کوتاه نیومدنمون زیاده،حرف از طلاق وجدایی زیاده و محبت کم😭

بخدا خسته شدم بس بهش گفتم منم دلم مهربونی میخواد،منم دلم عشق میخواد.مرغش یه پا داره که همه چی از زن شرو میشه.خستم کرده.

میدونم دیکه دوستم نداره،میدونم دیگه دوستش ندارم.

از دلتنکی بعدش میترسم،از بی پناهی سه تا پسرام.

دیگه بریدم.نمیخوام بقیه عمرمو اینطور تلف کنم،باگدایی عشق،گدایی محبت.اینکه بعد این همه سال هرروز از خودم بپرسم که واقعا دوستم داره؟؟!!

خستم.بی روحیه،بی انگیزه...کاش بمیرم خداااا

اگه واقعا دوستت نداره باهاش زندگی نکن عزیزم بخدا ارزش ندارن همچین مردایی مهریه و نفقتو بگیر پسرات هم بزرگ میشن بخدا این تویی ک داغون میشی و هیچی ازت نمیمونه فردا هیچکی نمیگه اون زنه برامون فداکاری کرد هرکی میره پی زندگیش تو میمونی و کلی حسرت

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اگه واقعا دوستت نداره باهاش زندگی نکن عزیزم بخدا ارزش ندارن همچین مردایی مهریه و نفقتو بگیر پسرات هم ...

آره،درسته

ولی خیلی سخته‌

باخودم میگم زنایی ک تصمیم ب جدایی گرفتن،چ شجاعتی داشتن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه عزیزم کاش جدا میشید راضی باشید من کلی خانوم میدم ک جدا میشن اما افسرده میشن، پشیمون میشن، از تنهاییشون لذت نمیبرن جنگ درونی دارن مدام بفکر اینن سریع با یکی دیگه ازدواج کنن و...همونطور ک ازدواج باید منطقی باشه طلاقم باید منطقی باشه ی فرد خودشم بدونه چی میخواد واقعا و خودشو بشناسه 

آره،درستهولی خیلی سخته‌باخودم میگم زنایی ک تصمیم ب جدایی گرفتن،چ شجاعتی داشتن😔

اگهوشرایطشو داری و میتونی باهاش کنار بیای طلاق بگیر

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اخه عزیزم کاش جدا میشید راضی باشید من کلی خانوم میدم ک جدا میشن اما افسرده میشن، پشیمون میشن، از تنه ...

منم از همین میترسم

مگه میشه الکی ی زندگیو نابود کرد

ولی اخه بدبختی درست هم نمیشه،،،نمیشه ک نمیشه...

الان اون گرفته تخت خوابیده و من،،،،فکرایی ک امونم رو بریدن