2777
2789

سلام خانوم های واقعا چون نمی تونم با کسی دردل کنم مجبورم بیام اینجا به شما بگم 

چندساله متاهلم یه بچه دارم ۴سالشه مشکلم باشوهرم ابنه همیشه دوست داره که نباشه از همین عصبیم  زندگیمون با عشق شروع شد ولی همین که اومدیم زیر سقف سرد شد و اینکه هیج وقت دوست نداره کنارهم بخوابیم یا مثلا با ذوق بیاد خونه هروقت اداره تعطیل بشه ۲ساعت بعدش میاد اصلا نمی فهممش به شدت غرق کار و اداره شده و اگه بهش میگم کم میذاری داد میزنه و فحش میده 

هی میگه تو اذیت میکنی من نرمالم در صورتی که جدیدا شده ۴شب خونه نیاد بمونه اداره کار انجام بده دیگه نمی دونم باهاش چطور برخورد کنم دیروز بعد از ۳روز اومده خونه تا تونستم گریه کردم و یهش گله کردم خیلی داد و فحش داد بعد یکم الکی اومد سمتم نزدیکی و خودشو خالی کرد و امروز دوباره رفت سرکار ک مثلا فردا تعطیل و میگه جلسه دارم فردا میگم نهار منتظر بمونیم میگه نه 

بخدا دیگه بااین آدم نمی تونم همه ش من و بچه م تنهایم 

تا عصبی میشم میگه برو خونه مادرت من سرم شلوغه نمیرسم بقران حقوقش ۱۸تومن و اصلا کفاف زندگیو نمیده نمی دونم چه مریضی داره اینقدر چسبیده ب کار و مارو ول کرده کم آوردم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این وضعیت، شاید بهتر باشه که یکم از شوهرتم فاصله بگیری و دوباره باهاش در مورد اینکه چطور میخوای زندگی کنین صحبت کنی. اگه این برخوردش ادامه پیدا کنه و نتونی تغییرش بدی، ممکنه لازم باشه تصمیمات جدی‌تری بگیری. همه چیزو باید رک و مستقیم براش بگی، اما بهش فرصت بده که خودش رو درست کنه. اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتر داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من نکات کاربردی رو توی کانال به اشتراک می‌ذارم که می‌تونه بهت کمک کنه. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بنظرم مشکلات کار هست بعد میاد خونه مشکلات خونه هم اضافه میشه واقعا ادم تحمل نداره و نمیکشه 

درضمن حقوقش نسبت به شیفت کاریش کم نیس 

الان کارگر هر شیفت دوازده ساعته بیشتر پول میگیره

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

نه ۴روز ادارا بمونه محل کارش شهر دیگه س ۱ساعت دوره میره خونه مادرش می‌خوابه

۱ ساعت چیه دیگه که نمیتونه برگرده 

اگه اونجور پیش میره بهتره خونت رو ببری نزدیک محل کارش 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بنظرم مشکلات کار هست بعد میاد خونه مشکلات خونه هم اضافه میشه واقعا ادم تحمل نداره و نمیکشه درضمن حقو ...

قراردادیه خیلی حقوقش پایینه سازمان جهاده 

ببین زندگی اولویتش باید باشه که اصلا اولویتش نیس و فرار میکنه اگه هم خونه س سرش تو گوشی و یا خوابه