2777
2789

ازدواج که کردم قطع رابطه کردم با همه 

وقتی میرم شهرم فقط خونه مامان بابام و مادربزرگم میرم هیچ جا نمیرم دیگه

به جز مامان بابام هم هیچ کسی خونم نمیاد اصن نمی‌دونن خونم کجاست فقط می‌دونن کدوم شهرم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج که کردم قطع رابطه کردم با همه وقتی میرم شهرم فقط خونه مامان بابام و مادربزرگم میرم هیچ جا نمی ...

شما دیگه از اون بر بوم افتادی

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

شما دیگه از اون بر بوم افتادی

به شما مربوط نیست 

دلیلی نمی‌بینم با کسایی که خوششون ازم نمیاد و منم خوشم ازشون نمیاد رفت و آمد کنم و جلو رو بهم لبخند بزنیم و پشت سر بدمون از هم بیاد 

فقط خودم می‌دونم این قوم یاجوج ماجوج چی به سرم آوردن 

من اینطوری آسایش دارم و خوشحالم 

ضررش برا تو چیه ؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

به شما مربوط نیست دلیلی نمی‌بینم با کسایی که خوششون ازم نمیاد و منم خوشم ازشون نمیاد رفت و آمد کنم و ...

ابجی من که نگفتم کارتون اشتباه هست گفتین با همه قطع رابطه کردم تعجب کردم 

حق با شما هست

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ابجی من که نگفتم کارتون اشتباه هست گفتین با همه قطع رابطه کردم تعجب کردم حق با شما هست

از اینور اونور بوم هم همون معنی رو میده فقط یکم شکلات پیچ شده است 

از اینور اونور بوم هم همون معنی رو میده فقط یکم شکلات پیچ شده است

منم شکلات پیچش کردم که ناراحت نشین

باشما دیگه عزیزم

آها 

اهل رفت و آمد نیستم 

به علاوه هیچوقت خوشمون از هم نمیومد فقط حفظ ظاهر بوده 

و از خیلیاشون ضربه خوردم 

خیر ندارن‌ همش شرن

ترجیح دادم ارتباطی نداشته باشم 

من به اجبار مامان بابام ارتباط داشتم باهاشون قبلا مجبور بودم ولی الان دیگه کسی نمیتونه به زور ببرم مهمونی یا بچه نیستم که به زور بگن‌ بیا پیش مهمونا بشین 

اونا هم از روی فضولی و چشم و هم چشمی هست رفت و آمدشون از روی مهر و محبت نیست 

آها اهل رفت و آمد نیستم به علاوه هیچوقت خوشمون از هم نمیومد فقط حفظ ظاهر بوده و از خیلیاشون ضربه خور ...

اوکی خوب کردی راجتی پس من اصلا حال وحوصله ندارم دلم میخواد تنها باشم ماشاءالله هرهفته برخیشون  خونموونن بقیه شون  اکثرا سالی یکی دوبار میان ما که خیلی دیر به دیر میریم چندسال یه بار یا فقط عیدا که چی بشه آخه این خاله بازیها منم به اجبار خانواده میدم همراهشون یا میان گپ میرنم باروی خوش پذیرایی میکنم ازشون ولی دلم تنهایی میخواد دایی هام که اصلاخونشون نمیریم مرتبا میان بخدا حال وحوصله ندارم هی باید مهمون داری کنم