2777
2789
عنوان

بچه های شماهم اینجورین واقعا ارزوی مرگ خودمو دخترمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 68 پست
اخه وقتی میبره بچرم میده مادرش ختی خودش نمیمونه شب پیش بچه ینی یک شبم از هرزگیش نمیگذره دعا کن خدا ج ...

بذار بذاره پیش مامانش تا بالاخره مامانش صداش دربیاد و تحت فشار بذارتش، اذیتش کن رهاش نکن وگرنه خودت آسیب میبینی و روز به روز بدون اینکه متوجه بشی حالت بدتر میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ نیازهای شما چه ربطی به بچه داره، یعنی چون شرایط شما سخته باید به بچه بی‌توجهی کنید، بعدشم ر ...

من گفتم بهش بی توجهی کردم؟؟خوندم چیزایی ک گفتمو ازصب باهاش بودم باز داره گریه میکنه بزارمش سرم حلوا حلوا کنم من ازخدا چیزی جز مردنم نمیخوام دیگه اث

بذار بذاره پیش مامانش تا بالاخره مامانش صداش دربیاد و تحت فشار بذارتش، اذیتش کن رهاش نکن وگرنه خودت ...

سالها اینکارو کردم ولی خسته شدم ازجنگ با یه نفهم نمیخوام دیگه بزور هی بچمو بچسبونم بهش بره ب جهنم

سالها اینکارو کردم ولی خسته شدم ازجنگ با یه نفهم نمیخوام دیگه بزور هی بچمو بچسبونم بهش بره ب جهنم

اینجوری خودت داری نابود میشی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من گفتم بهش بی توجهی کردم؟؟خوندم چیزایی ک گفتمو ازصب باهاش بودم باز داره گریه میکنه بزارمش سرم حلوا ...

ببین به خدا اطرافم پر از این چیزا دیدم، آدمایی که شرایطشون مثل تو بوده

ببین الان دخترت شرایطش خیلی سخته، باباش کنارش نیست، کلی خلا عاطفی داره اینجوری بهانه گیری میکنه، لطفا تحمل کن، اگه درست و اصولی باهاش برخورد کنی خوب میشه

وا چرا ولش کنی، من به خاطر دخترت میگن ازدواج کنی، با کسی که بتونه بهش محبت کنه و دوستش داشته باشه

اکه ازدواج کنم اونم ازدواج میکنه بچرو میبره زیر دست نامادری بدبختی خواستگارمم دوس ندارم نمیتونم بهش حس داشته باشم کلا نابودم 

ببین به خدا اطرافم پر از این چیزا دیدم، آدمایی که شرایطشون مثل تو بودهببین الان دخترت شرایطش خیلی سخ ...

دارم تمام تلاشمو میکنم هیچیییی کم نزاشتم بهترین مدرسه بهترین خورد و خوراک بهترین مسافرنا صب تاشب میگم تو خیلی خاصی تو دختر خوبی هستی محبت میکنم ولی بازم یه چیزی کم داره بخدا اگه باباش انقد لاشی نبود باهاش زندگی میکردم بخاطر بچم ولی…دعا کن خدا نجاتم بده 

هزار بار کردم تو ارامش ح زدم گفتم بس کن دس ازسر من بدبخت وردار ول کن نی فک کن یه بیرون تنها نمیتونم ...

عزیزم احساس میکنم مرتب با تندی باهاش برخورد می‌کنی 

خیلی موثره در رابطه به کج خلقیش

۸ ساله دیگه بچه نیست که شرایط رو درک نکنه، این همه براش وقت میزاری یه سر هم‌مشاور کودکان ببر ببین چشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…