2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دلداری🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 49 پست
پس من زود شروع کردم😆 میدونی ازدیشب دارم هی فکر میکنم میگم خب دنده عقب هم مثه جلو هست دیگه هر طرف می ...

نه زود نیست فقط میگم چیزی که خودم میدونم ایمن تمرین دنده عقب با چرخوندن ففرمونو بده خیلی تو ذهنت جا میوفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قلق عقب فرق داره کلا

خب میگی قلقش رو؟!چون همینه دیگه فرمون رو به هرطرف یچرخونی همونطزف می‌ره دیگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب میگی قلقش رو؟!چون همینه دیگه فرمون رو به هرطرف یچرخونی همونطزف می‌ره دیگه

نگاه کن برای این که قلق دستت بیاد گفتم یه بار برو ییه جا خالی انقددر دنده عقب برو فرمون بپیچچ کامل دستت بیاد من  بهه شخصه ده ساله راننده ام امپزشی رفتم گواهیینامه گرفتم بعدش  جایی بودم منتظر پدرم همینطور المی دنده عقب میرفتم میپیوویدم ولی الان میگم تنها ویزی که الان میگم دنده عقبم خویه همینه

نگاه کن برای این که قلق دستت بیاد گفتم یه بار برو ییه جا خالی انقددر دنده عقب برو فرمون بپیچچ کامل د ...

باشه ممنون امتحان میکنم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚