2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دلداری🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 49 پست
خیلی خوبه که فقط مالیدی نترس کم کم عادی میشه

تازه به شوهرم نگفتم تهش خورد به در به بچه ها سپردم نگن 🤗 🤐 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میتونی مربی بگیری چند بار کنارش تو شهر بری بعضی مربی خصوصی ها حتی با ماشین خودت میان تمرین اون باز ب ...

نه عزیزم از این چیزا گذشته، سه ماهه تمرین دارم، چند بار با مربی، بقیش با بابام الانم یک ماهه تنها میشینم دیگه، بلدم همه چیو فقط باید جرئت کنم برم توی شهر، منم مث تو اولش توی ماشین دراوردن از پارکینگ و ماشین بردن توی پارکینگ برام سخت بود، الان خیلی برام راحت شده، تو هم میتونی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب ندارد🤧 ولی دیگه تصور کن خیلی ضایع شدم🙈

خاطره میشه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

میدونی این کج پارک میشه بین دو تا دیوار.تو حیاط پارک میکنیم

مشکلی نیست، چرخا رو بنداز رو کاشی ها و نشونه کن و برو

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نه عزیزم از این چیزا گذشته، سه ماهه تمرین دارم، چند بار با مربی، بقیش با بابام الانم یک ماهه تنها می ...

من کنار شوهرم نمیشینم بیشتر هولم می‌کنه خودم با بچه هام میرم تمرین ولی منم همین دور خونمون که خلوته میرم تو شهر تا حالا نرفتم جرات نمیکنم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من کنار شوهرم نمیشینم بیشتر هولم می‌کنه خودم با بچه هام میرم تمرین ولی منم همین دور خونمون که خلوته ...

من توی جاده و شهرک کناریمون میرم 

مشکلی نیست، چرخا رو بنداز رو کاشی ها و نشونه کن و برو

میشه بیشتر توضیح بدی فرمون رو به کدوم طرف بچرخونم بعد اونقدر فاصله نیست سریع میرسه به در

میشه بیشتر توضیح بدی فرمون رو به کدوم طرف بچرخونم بعد اونقدر فاصله نیست سریع میرسه به در

اول که اصلا گاز نده و با ترمز و کلاچ برو ثانیا من که نمیدونم موقعیتش چجوری که بهت بگم حداقل یه عکس بده از وضعیت

اول که اصلا گاز نده و با ترمز و کلاچ برو ثانیا من که نمیدونم موقعیتش چجوری که بهت بگم حداقل یه عکس ب ...

هر کار کردم عکس ارسال نشد

خوب اینم باید پشت سر بزاری

از دیروز همش تو فکرم چطور باید دربیارمش.تاصبح هی تو ذهنم تداعی میکردم و فرمون میچرخوندم 😆

نجاه فرمون دنده عقب باید تو یه جای خالی کامل دستت بیاد برید یه جا دنده عقب برو هی فرمونو بچرخون این طرف اونطرف ببینی چطور میره هر طرف کامل دستت بیاد عقب مثل جلو میفهمی چه کنی 

یعد  کلا از جایب بخوای در بیای چه جلو چه عقب باید نیم کلاج باشه و خیلی ازوم استرس نباید بگیری و زود واکنش نشون بدی لازم بود نگه داری ماشینو

من خودم به شخصه  خیلی وقته گواهی نامه دارم  در ححیاطمون دقیقا دو یا سه وجب از ماشین بزرگ تره هی میگفتم شوعر در می‌آورد دو بار وایساد خودم بردم اوردم تازه متوجه شدم اونقدرام سخت نیست

نجاه فرمون دنده عقب باید تو یه جای خالی کامل دستت بیاد برید یه جا دنده عقب برو هی فرمونو بچرخون این ...

آره آروم که خیلی می رم از بس شوهرم یکسره میگه فقط یواش برو خیلی آروم میرفتم یعنی خب خدا هم رحم کرد اگه میخواستم گازی چیز بدم که ماشین به فنا رفته بود 😫 ببین تو تمرین ها دنده عقب میرفتم ولی خب جای خالی و صاف بوده دیگه الان ماشین کج تو پارکه در حیاطم مستقیم هست 

من خودم به شخصه خیلی وقته گواهی نامه دارم در ححیاطمون دقیقا دو یا سه وجب از ماشین بزرگ تره هی میگف ...

پس من زود شروع کردم😆 میدونی ازدیشب دارم هی فکر میکنم میگم خب دنده عقب هم مثه جلو هست دیگه هر طرف میخوای بری به همون طرف میچرخونی فرمونو ولی کنترل از اینه سخته نسبت به جلو که دیدت مستقیم هست