2777
2789

بچم ۱۰ روزشه دو بار کذاشتمش دستکاه زردیش همون ۱۵ که بودت هست همون موقع که از دستگاه میارم بیرون خوبه 

اما بعدش دوباره برمیگرده حتی ی دونه هم کم نمیشه 

مادرشوهرم اینا گیر دادن پر سیاه شور بدیم بهش نمیزارم 

شیر خودمم میخوره شیر خشک کمکی هم بهش میده 

تروخدا راهنماییم کنید چکار کنم دیگهعه. 

خسته شدم بخدا😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ببر دکتر چندتا ازمایش بده چک بشه 

شاید لازم باشه شیرخودتو یه مدت ندی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنجبین سیاهشور همرو خودمم خوردم اما همونی که هست هست تروخدا براش دعا کنید 😭😭😭💔

احتمالا گروه خونی خودت ونی نی باعث این میشه حتما متخصص ببر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اگر پسره من شنیدم ختنه کنی از بین میره من خودمم دیگه 40 روزگی ختنه اش کردم دیگه خوب خوب شد 

البته من گذاشتم تو دستگاه اون قطره هم که دکتر داد بهش میدادم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دکتر که حتما حتما ببر

خودت عرق کانی بخور 

و عرق  کاسنی به بدن بچه بمال

خاکشیر رو تو آب بریز بدون شکر و.... بزار یخچال هر روز ۳یا۴لیوان بخور

خاکشیر و کاسنی رو میتونی قاطی کنی و بخوری

من برای پسرم دکتر یه قرص داده بود اسمش یادم نیست تو آب حل میکردم میدادم دکتر دارو نداده ؟یه شربت هم ...

نه هنوز گغت این دفعه برم بالا باشه باید بدم

روزای خوب توی راه😎✌🏻