2777
2789

خودم حالم بده اگه میخوای الان بگی این چیه گذاشتی برو بیرون 

الان میخوای بیای بگی دروغه هم بگو تا همین الان کنارش بنویسم نی نی سایت

اینو میذارم که فقط بگم خاک تو سرم با ازدواج کردنم

تا الان هر دعوایی که داشتیم میگفتم من مقصرم من بی سیاستم من زبونم تیزه من بچم اون بزرگه عاقله گار میگنه خستس زحمت میکشه

سه بار کتکم زد سه بارش برگشتم خونم چون اعتماد بنفس نداشتم طلاق بگیرم

بخاطر یه بحث ساده زد تو گوشم که اینجوری خون دماغ شدم بینیم گوشم لبم و گونه هام درد میکنه

با گریه نشستم تو حموم دستمال‌گذاشتم خونش بند بیاد . سه ساعته داره خون میاد هرچی دستمال میذارم فایده نداره

بخاطر این کتک گریه نمیکنم

بخاطر این حالم بده که درسمو ول کردم ازدواج کردم اون زندگی خوب مجردی رو کنار گذاستم اومدم پیش این تو لونه موش زندگی میکنم ... نتیجه ازدواج با یه ادم سطح پایین همینه که به یک سال نرسیده کتکت بزنه اونم بهاطر سوتفاهم

پیام یه حروم زاده رو تو گوشیم دید فکر کرد دارم بهش خیانت میکنم نذاشت توضیح بدم واسش

توروخدا نخواین کامل توضیح بدمش داغونم

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا قلبم 💔

کاش دخترای نوجوان سایت حداقل عبرت بگیرن 

من شما رو یادمه اولش فکرمیکردم تو ناز پروده ای نتونی دوام بیار پسره اذیت میشه تو زندگی ولی میبینم روانی طرف 

به خانوادت بگو‌تو رو خدا

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یا خدا قلبم 💔کاش دخترای نوجوان سایت حداقل عبرت بگیرن من شما رو یادمه اولش فکرمیکردم تو ناز پروده ای ...

من با همه چیش ساختم 

با فقیریش اخ هم نگفتم

هر وقت جیبش خالی میشد میگفتم عب نداره عاشقشم با هم میسازیم درستش میکنیم

من حتی انقدر احمقم که همین الان هم طاقت دوریش و ندارم

اما این دفعه خودشو هم بکشه بر نمیگردم

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621